| Puffulets a întrebat:

de o luna vreau sa scap de burta, am tot facut cate 100 de abdomene pe zi, nu am mai mancat dupa ora 7 seara, nu am mai mancat paine, prajeli, nu am baut sucuri, dar nu vad nici un rezultat. Nu mai suport, m-am saturat in fiecare zi cand merg pe strada sa "sug" burta. Imi puteti da cateva sfaturi ca sa scap de burta? Multumesc! Dau funda:*

Răspuns Câştigător
| paaauul a răspuns:

Pai in primul rand nu poti sa scapi de burta intr-o luna! Trbuie sa ai rabdare daca vrei sa ai si rezultatewinking! Eu iti pot da cv sfauri utile pentru problema ta!

Incearca sa consumi proteine la fiecare masa in cantitati moderate. In felul acesta iti vei putea tine foamea sub control. Nucile, ouale, carnea slaba sau lactatele sunt surse importante de proteine.

Evita pe cat posibil zaharul si mai ales indulcitorii artificiali care nu sunt deloc sanatosi. Daca simti totusi nevoia de un ceai indulcit, adauga putina miere.

Legumele sunt bogate in fibre asa ca, in pofida comentariilor care se fac in mod obisnuit, chiar iti tin de foame. La pranz si la cina fa astfel incat jumatate din farfuria ta sa fie plina cu legmume iar cealata jumatate sa fie ocupata cu alimente bogate in proteine.

Sper ca ti-am fost de ajutor... funda?happy

4 răspunsuri:
| GeorgiiUatdăfac a răspuns:

Mda.Daca tu ca sport faci doar abdomene nu va functiona. Fa toate sporturile pe care le stii si alearga. Tu nu manaci ce ai enumerat mai sus dar nu ar trebui sa mananci nici cipsuti(lays, chio etc.). Din potriva poti bea sucuri, dar facute de tine la blender din fructe naturalehappy.De asemenea nu manca nici ciocolata.Si inca un sfat: Fructele sunt cele mai importante.

| Numero1 a răspuns:

Incearca sa combini cardio cu abdomenele si cu o dieta slaba in carbohidrati dar bogata in vitamine si proteine.Multe fructe de sezon si fara dulciuri. Abdomenele doar te ajuta sa-ti dezvolti abdomenul dar daca ai acea punga de grasime se vor observa foarte putin. Alearga de 3-4 ori pe saptamana, 20 de minute.Bafta.

| KosmYnTDR a răspuns:

Numai 100? Eu... fara sa ma dau mare, faceam cate 80-90 fara pauza...in fiecare zi cate 300, timp de 2 saptamani din pacate laughing