Uhuuu si eu am. Eu bag linguri la congelator si dimineata masez cearcanul pana se incalzeste lingura. Imi tin crema pentru luminarea ochilor si pentru contur la frigider pentru ca fiind rece imbunatateste dimineata circulatia si le mai atenueaza. Uneori mai tin pe ochi felii de castravete dar asta nu apuc sa fac prea des. Seara mereu ma dau cu ulei de ricin pe cearcane (asta a adus imbunatatiri in cazul meu) iar dimineata ma spal de ulei cu apa rece bineinteles. Folosesc corector. Ai nevoie de unul cu una doua nuante mai deschis decat tenul tau sau decat fondul de ten pe care il folosesti. Ideal este unul care sa nu contina tente albastrui sau roz ci sa alegi unul apropiat de culoarea pielii chiar galbui deschis care duce spre o nuanta mai stearsa. Cand il aplici ai grija sa dai doar pe cearcan in adancitura aceea a ochilui si nu urca spre gene pentru ca sunt riduri fine si se va strange inestetic corectorul. Deci doar pe cearcan! Chiar daca da impresia ca nu acopera cearcanul complet, o face. Eu totusi nu sunt complet multumita de rezultat asa ca folosesc si fond de ten. Daca folosesti si tu fond de ten, nu incurca niciodata ordinea! Corector, fond de ten. Succes daca incerci ceva din ce ti-am spus, sa imi dai un mesaj peste cateva zile. Sunt curioasa daca a functionat.
Încearcă să dormi mai mult, să mănânci sănătos, să menții zona ochilor hidratată cu o cremă specială pentru ochi și să bei MULTĂ APĂĂĂ!
Mltumesc mult pentru sfaturi, eu am mai incercat remediul cu lingurile si cu castravetii dar nu prea am vazut rezultate, trebuie sa recunosc si ca nu prea am respectat obiceiul zilnic dar de data asta chiar o sa incerc si cu uleiul de ricin, multumesc inca o data, iti voi lasa un mesaj cand voi vedea rezultatele