Da. Probabil ar fi fost primul sărut și era emoționată sau pur și simplu nu era pregătită atunci.
E alegerea ta ce faci, eu cel mai probabil in momentul ala, as fi dat un pas inapoi si i-as fi spus "Ah, inteleg nu sunt genul tau, ok" acum desigur, conteaza si cat de mult iti place tipa, daca-ti place da e normal sa mai incerci, dar nu la nesfarsit, de doua ori e suficient, daca te refuza si de data aceasta poti merge mai departe.
Invit-o din nou! Era emotionata sau nu are inca incredere in tine( nu te cunoaste bine). Mai petreceti timpul impreuna si las-o sa vada ca esti de incredere.
Ideea e ca ea trebuie sa se obisnuiasca cu tine,trebuie sa iesi de mai multe ori cu ea, pana nu o sa mai aiba emotii ( sigur are emotii cand iesi cu ea si o saruti pe obraz ),cand o sa fie ok cu astea si nu o sa mai se simta asa emotionata,o saruti din senin, asta as face eu, daca stiu ca ma place, de ce nu?
Apoi, daca e ciudata si te desparti din cauza mea o sa imi sterg contul.
Bafta
Ori e primul ei sarut ori vrea doar sa-l mai amane.
Nu vad si tu ce esti asa grabit, e mai frumos sa vina sarutul dupa mai multe intalniri sa creasca intensitatea intre cei 2.
Ok deci asta nu e un sfarsit de lume. eu zic ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa iti ceri scuze, sa ii spui ca te luat valul si sa ii spui ce simti pentru ea. daca nu este una cu fiţe va intelege. cel mai probabil daca luam in calcul ce ai scris ea deja ti-a spus ca nu e pregatita INCA, deci eu cred ca te place dar exista doua variante. ori a mai foat altul inaintea ta si nu a iesit prea bine ori poate ca ea vrea ca asta sa se intample dupa ce mai iesiti si va cunoasteti mai bine. orice ar fi nu trebuie sa faci un caz prea mare. dupa cum am zis deja vorbeste cu ea si cred ca va intelege si nu mai incerca sa grabesti lucrurile lasale sa vina de la sine. la momentul potrivit o sa se intample. cunoasteţi-va mai bine, iesiti ca prieteni si daca amandoi simtiti la fel o sa ai parte de un HAPPY END sper ca te-am ajutat si bafta
E adevarat ca mi-a pomenit ca a avut un prieten cu care a fost cam o luna inainte si care "i-a dat gara" din senin. Deci ar putea fi corect si ce zici tu.
Atunci poate ca si-a pierdut increderea in baieti si de-aia nu te-a lasat sa o sarui. poate ca ea crede ca o sa faci la fel ca nu o placi in adevaratul sens al cuvantului. arata-i ca nu esti ca cel de dinaintea ta