| x2gk9r a întrebat:

Salut! Deci...am inceput scoala si sunt pe a 9a si am ales sa ma inscriu sa fiu frizer la profesionala, multa lume zicea ca e cea mai faina scoala si am zis hai sa incerc! In a 3 zi de scoala m-am imprietenit cu toti si 2 saptamani maxim am tot iesit toti afara in curte, am stat in cerc, am vb., am glumit, iar saptamana asta era cu totul altceva, m-am certat cu un coleg care m-a si impins de fata cu alti copii din clase care intrase in clasa la noi si m-a impins in tabla ca crezuse ca eu am fost de vina, dar nu am fost eu si a doua zi si-a cerut scuze. Imi este si rusine sa mai ies pe hol sau in curte ca m-au vazut ceilalti copii! Nu stiu ce sa zic...dar saptamana asta a fost foarte urata.
Astept sfaturi de la voi va rog frumos!
Sunt a 9a REPET!
Am auzit ca e naspa sa fii boboc!

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Stai liniștit ca in câteva zile se uita totul.
Comporta-te normal, cu cât ești mai rușinat de asta cu atât atragi atenția asupra ta.
O sa ai multe situații care pentru tine poate par stânjenitoare, vei învață in timp sa nu le dai importantă. Bafta.

2 răspunsuri:
| Ariana131 a răspuns:

Măi e nașpa la început sincer, toți am trecut prin asta, dar nu ar trebui sa îți fie rușine ca s-a întâmplat asta, peste câteva zile deja se uita ce s-a întâmplatlaughing încearcă sa treci peste pentru ca nu merita sa îți strici starea de spirit si sa nu ieși in curte sau pe hol, doar pentru ca un coleg te a împins. Se vor întâmplă multe lucruri in anii de liceu, asa ca bucură-te cât mai mult pentru ca nici nu o sa ți dai seama când trec. Si dacă tot continua încearcă sa vorbești cu alți colegi care nu îți strica dispoziția. Multă bafta in anii de liceu

| x2gk9r explică (pentru Ariana131):

Mersi mult chiar m-ai ajutat?