| Marinescu9229 a întrebat:

Salut deci am o problema destul de mare zic eu si sper sa ma ajutați deci am un prieten care l-am ajutat cu un cont de google și contul de Google era logat un cont de joc si după asta mai exact astăzi a început să mi dea mesaje cu Bro.pot vedea multe.M-am informat despre tine... am observat unul din băieți sa te caute..ai un prieten mai grăsuț. corect..Mama ta este bruneta. are 1.70 înălțime... si el când ma întrebat de înălțime eu am zis ca nu si după apropo si el a zis sa mori tu happy și după asta eu i-am scris tu realizezi că emailul nu este al meu i-am zis asta că îmi era puțin frica si na și după el a spus Ceu ch emailul tau! Ce e? Eu i-am zis nici măcar nu este al meu vere dacă ai fost atent ți am spus de înainte că este a lui cineva i-am spus asta pentru ca imi este frica de el plus ca a zis cand am mai vorbit noi înainte a zis ca este hacker si ca nu știu ce și eu nu l am crezut acum trec mai departe în legătură cu mesajele el a zis nu e vorba de emailul tău
Vrei sa imi pun ambiție sa te caut euhappy? Cam asta a fost mă rog mai multe mesaje dar nu stau să le scriu toate aici și vreau să vă întreb la ce fapta se încadrează el pentru ca țin sa va menționez ca pe acel email nu am avut nici un fel de contact pe email ul ala si na plus ca imi este cam frica acum sper sa ma ajutați cu niste sfaturi ceva va rog mult

Răspuns Câştigător
| annonimaaaa555 a răspuns:

Situația descrisă poate fi încadrată ca amenințare și hărțuire. Dacă persoana folosește informațiile tale pentru a te intimida, poate fi un comportament ilegal. Eu iti zic ce ai putea/ce ar trebui sa faci:
Păstrează toate mesajele și orice alte dovezi ale amenințărilor sau hărțuirii (capturi de ecran, conversații etc.). Evită să continui discuția sau să-i dai mai multe informații Dacă acel cont are legături cu tine, schimbă imediat parolele pentru toate conturile tale și activează autentificarea în doi pași. Dacă amenințările continuă, mergi la poliție și depune o plângere pentru hărțuire sau amenințare. Dacă te simți în siguranță, blochează contactul cu acea persoană pe toate platformele.

10 răspunsuri:
| Marinescu9229 explică (pentru annonimaaaa555):

Deja l-am deconectat de pe cont si tot ma amenință

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Marinescu9229):

Du-te la poliție. Doar asta poți sa faci

Apropo îmi cer scuze ca îndrăznesc dar oare putem vorbi mai exact în privat pe Facebook sau undeva ca sa va pot trimite filmare cu ce mă amenințat mai exact sa nu greșesc

Eu nu am cu ce sa va ajut. V-am zis...adunați divezile, lăsați totul în telefon și duceti-va la poliție. O sa va ajute

Gen ma puteți ajuta prin faptul ca eu va trimit filmare si îmi puteți zice atunci mai exact ce trebuie sa fac

Doar...va duceți la poliție și atât. Le ziceți ce s-a întâmplat, ca omul respectiv va amenință și le arătați conversația și videoclipul

Ok si mulțumesc

Cu plăcere

| Violleta2022 a răspuns:

Intra si schimba-ti imediat parola, eliminandu-l si in viata ta, sa nu dai nimanui acces la nimic, ca asa ramai cu contul bancar gol sau se trezesc parintii cu cine stie ce imprumuturi bancare pe numele lor, fara sa le fii facut ei.

Niciodata, dar abolsut niciodata sa nu mai faci acest gest, pentru nimeni!

| Marinescu9229 explică (pentru Violleta2022):

Vă rog sa mai citiți inca odată eu am zis ca pe email ul ala nu am avut absolut nimic legat despre contul bancar sau alte detalii