Dupa parerea mea, este un telefon bun la pretul asta! Este rezistent la cazaturi(mie fara sa exagerez are la activ 20 de astfel de experiente), bateria ma tine cel putin 4 zile!
Carcase se poate cumpara de la Vodafone sau de oriunde altundeva(dar sa fie originala)!
Eu am. chiar acum vorbeam la el.e super bun :X adica mie mi se pare excelent la banii istia ..Mai am si alte telefoane, dar ista e cel pe care umblu acum, plus ca scriu mesaje repede. Si da! Exista carcase! se poate sa iei carcasele si din magazinul din care il cumperi[poate are]. Carcasele sunt in jur de 30-40 lei din cate am vazut :X Sper ca ti-am fost de folos ~! Funda?
Iti zic sincer ca nu merita pentru ca am avut si e o prostie mai pui 1 milion si un pic si iti iei Samsung galaxy mini sau fit bafta funda pls
Eu mi-am luat unul cu 180 de lei in stare perfecta. Si, da telefonul e foarte bun. Dar nu merita sa dai atatia bani, si carcasele de pe orice site cum ar fi okazii, tocmai sau mercador la un pret convenabil. daca nu doresti neaparat o carcasa poti sa achizitionezi o husa de silicon.
Eu sincer nu ti l-as recomanda, nu e chiar asa de performant, eu am un Samsung galxy fit si un Nokia 302( sunt vreo 5 mil jumate) succes!:*