| misstoxic235 a întrebat:

Deci, o sa va dau toate detaliile pentru a ma putea ajuta: imi place un baiat de la o alta clasa (ne stim doar din vedere, ne-am intlnit de cateva ori pe hol, dar nu am facut cunostinta), eu cunosc o colega de-a lui dar ea nu e prea apropiata de el.am rugat-o sa incerece sa ne faca cumva cunostinta dar are numai idei cretine gen:stai tu pe hol, eu ma duc si il aduc si faeti cunostinta(mie personal mi se pare cam stupid) asa ca i-m bagat id-ul in lista dar nu mi-a dat add si am incercat sa vb cu el pe fb dar nu a raspuns straight face ce sa fac? am inteles ca i-ar fi spus una de la el din cls: vezi ca ai o admiratoare, eu i-am dat like pe fb deci cred ca s-a prins cine e respectiva. si el ar fi zis :pai cred ca stiu cine e si apropo e draguta (de asta nu sunt asa sigura) mi s-a mai spus ca e timid, tacut si nu prea vorbeste... vreau sa fac cunostinta cu el dar sa nu fie prea stupid! ce as putea face? si dupa ce ne face cineva cunostinta ar trebui sa il mai intreb ceva? nu stiu. va rog ajutati-ma:*:*:*

4 răspunsuri:
| DeutzaMika a răspuns:

Ceva gen: Ai o carte in mana pe hol si tu fiind neatenta de ciocnesti de el si ii spui ca esti neatenta ca iti pare rau si ii zici cum te numesti si intrati in vorba!
Daca nu merge mai este o modalitate cum ai zis si tu cu o colega dar incearca cu fosta lui iubita ca poate asa merge! Tu stai cu fosta lui iubita si ii zici ca iti plk de el si daca poate rezolva ceva sa va faca cunostinta dar macar fata sa fie de incredere ca eu i-am zis celei mai bune pr si a zis in gura mare pe hol!
Mai merge pe facebook sa ii trim un mesaj ca e rau si nu iti rasp pe chat si nu iti da acc pe mess asta e foate dureros pentru un baiat sa i se atraga atentia de o fata!
Mai e si inca o varianta : sa vorbesti cu o fata prin fata lui de un baiat dragut il descri ca sa il oftice!
Sper ca am fost de ajutor! funda?

| PewDyePye a răspuns:

Vezi si tu. Daca o prietena de-a ta vorbeste cu el du-te si vorbeste cu si dupa vorbeste si cu el.

| Abk a răspuns:

Daca te place o sa faca asa.ca sa va cunoasteti, chiar daca e timid.Asteapta doar putin.Bafta

| misstoxic235 explică:

Multumesc pentru raspunsuri!:*:* aseara am fost la o petrecere si cand m-a vazut a inceput sa se fastaceasca pe acolo ...pana la urma daca am vazut ca nu zice nimic doar danseaza pe langa mine si prietenele mele m-am dus eu la el, am dansat, si astfel am facut cunostinta!happy