Buna.Eu nu inteleg de ce iti este asa de greu sa accepti ca da, cineva te poate place si pe tine? Asa incredere de sine scazuta ai? Nu e deloc ok!
Apoi, de ce nu ai profitat de situatia in care erati doar voi doi ca sa vorbiti, sa radeti, sa va apropiati catusi de putin? Zici la inceput ca il placi, dar te-ai comportat indiferent, nu il bagai in seama ca sa-i arati ca nu iti pasa.De ce ai face asta cand si tu il placi inapoi? De obicei sansele ca doi adolescenti sa se placa reciproc sunt mai mici. Deci eu chiar nu inteleg de ce dai cu piciorul in asemenea mod.
De ce nu am profitat? De proasta
Sper ca sa mai fac conversație când am ocazia of .....regret că n am făcut o azi dimineață, of viața
De ce ai vrut să îi arăți că nu-ți pasă când de fapt îți pasă?
Crezi că scenariul in care tu îl ignori are un rezultat mai bun decât cel în care discutați, va zambiti, vă cunoașteți mai bine, etc?
Nu înțeleg de ce credeți că indiferența e atractivă și de ce vă e atât de frică (mai ales ca și fete) să arătați că va place de cineva. E vreo rușine asta? E anormal și nemaiîntâlnit ca doi adolescenți să se placă? Nu.
Probabil e din cauza influentei filmelor disney si a altor prostii adolescentine.In niciunul nu vezi promovate tipare relationale sanatoase, ci numai din astea toxice.De stereotipuri sociale, sexiste etc. nu mai vorbim.
Mai nou este si moda dramelor coreene in Romania, la fel de stupide. )
Dar normal că venea și el la tine, sunteți colegi. De ce să fi stat singur, că doar nu vă aveți la cuțite.
Nu putem spune că cineva te place doar pentru că se uită sau nu la tine. Vorbește mai mult cu el, petreceți mai mult timp și îți vei da seama.
Daca-l placi, de ce ai plecat de langa el si ii arata-i ca nu te interseaza?
De ce una spui si alta faci?
Cum Dumnzeu ii arati aluia ca-l placi daca tu fugi de el si faci taman pe dos?
Anonimul35 întreabă: