Spune-i! Rade, asta e trece! Amavut o situatie asemanatoare, desi el mi-a zis ca ma place, l-am refuzat desi il placeam, poveste lunga si incurcata care ar dura prea mult sa o scriu acum.
Eu nu am fost suficient de curajoasa sa lupt pentru ceea ce vreau, si acum el e cu alta.
Deci ce vreau sa zic este sa te duci la ea si sa ii spui sentimentel tale. Este singura cale, e ce mai usoara. Poate te place
Multumesc de sfat, da' ea nu ma place, am vrut sa o intreb daca iese cu mine, a si plecat. Da' mersi oricum, pupici :*
Las-o daca acum nu da interes, o sa ii pare rau mai tarziu, cu mi-a parut mie . Pupici ! Multumesc de funda !
Buna!
Incearca sa vorbesti cu ea mai mult si apoi dupa ceva timp daca pare cat d ecat interesata invit-o sa iesiti impreuna. Afara n-o grabii, vorbiti, eventual ii poti lua si-o floare s-o impresionezi. Daca pare ca se produce apropiere, la a 3-a sau chiar a 4-a inaltalnire inainte s-o duci acasa incearca s-o saruti.
Multa bafta!
De unde stii ca nu te place? Poate are aceleasi sentimente ca ale tale. Incearca sa vorbesti cu ea,si sa-i explici ( face to face ) ceea ce simti. Ea e fata,si sigur va intelege. Daca nu va face asta si va rade,cum ai si spus tu, inseamna ca nu e o fata potrivita. Orice ar fi, orice s-ar intampla, sufletele care sunt facute unul pentru celalalt, vor ramane pentru totdeaua impreuna. Succes in cucerirea fetei! Pupici.
Stai calm, stiu ca nu ma place.
Daca nu te place, deci, inseamna ca nu e fata potrivita. Cauta o alta fata. Sunt multi pesti in acvariu.