| cristian7332 a întrebat:

Salut, eu am 14 ani si imi place de o colega. O iubesc... Din clasa-ntai. As face totul pentru ea. Ea nu cred ca ma place... Ce sa fac, tin la ea mai mult decat la orcine pe aceasta lume si daca-i spun probabil va zice nu si va incepe sa rada de mn, dar chiar o iubesc. CE Sa FAC? crying

Răspuns Câştigător
| CristinaSNC a răspuns:

Spune-i! Rade, asta e trece! Amavut o situatie asemanatoare, desi el mi-a zis ca ma place, l-am refuzat desi il placeam, poveste lunga si incurcata care ar dura prea mult sa o scriu acum.
Eu nu am fost suficient de curajoasa sa lupt pentru ceea ce vreau, si acum el e cu alta.
Deci ce vreau sa zic este sa te duci la ea si sa ii spui sentimentel tale. Este singura cale, e ce mai usoara. Poate te place happy

8 răspunsuri:
| MadaMadalina1234 a răspuns:

De unde stii ca nu te place? Poate are aceleasi sentimente ca ale tale. Incearca sa vorbesti cu ea,si sa-i explici ( face to face ) ceea ce simti. Ea e fata,si sigur va intelege. Daca nu va face asta si va rade,cum ai si spus tu, inseamna ca nu e o fata potrivita. Orice ar fi, orice s-ar intampla, sufletele care sunt facute unul pentru celalalt, vor ramane pentru totdeaua impreuna. Succes in cucerirea fetei! Pupici.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Incearca sa vorbesti cu ea mai mult si apoi dupa ceva timp daca pare cat d ecat interesata invit-o sa iesiti impreuna. Afara n-o grabii, vorbiti, eventual ii poti lua si-o floare s-o impresionezi. Daca pare ca se produce apropiere, la a 3-a sau chiar a 4-a inaltalnire inainte s-o duci acasa incearca s-o saruti.
Multa bafta!

| Doub a răspuns:

O placi, nu o iubeşti.

| cristian7332 explică (pentru MadaMadalina1234):

Stai calm, stiu ca nu ma place.

| cristian7332 explică (pentru CristinaSNC):

Multumesc de sfat, da' ea nu ma place, am vrut sa o intreb daca iese cu mine, a si plecat. Da' mersi oricum, pupici :*

| MadaMadalina1234 a răspuns (pentru cristian7332):

Daca nu te place, deci, inseamna ca nu e fata potrivita. Cauta o alta fata. Sunt multi pesti in acvariu.

| Kenya a răspuns:

Lasa mai cresti putin ca la 14 ani e aiurea daca cauti relatii.

| CristinaSNC a răspuns (pentru cristian7332):

Las-o daca acum nu da interes, o sa ii pare rau mai tarziu, cu mi-a parut mie laughing. Pupici kiss! Multumesc de funda kiss!