| EdwardEddy a întrebat:

Salut.Eu am facut in iulie 19 ani.Acum o saptamana am depus acte pentru alocatie sa imi vina in continuare.Problema este ca nu am luat-o nici pe anul trecut.O sa imi vina banii si pe anul trecut.Cam in cat timp?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde, informeaza-te la scoala de ce nu ai primit banii pe anul trecut, posibil nu implinesti niste conditii pentru a avea alocatia - nu mai stiu daca acum tot la posta se ridica banii dar eu cand eram mic mergeam la posta cu acel cec in fiecare luna si primeam niste bani in mana.

| EdwardEddy explică (pentru mgtow):

Nu am primit banii pe anul trecut deoarece nu am facut cerere...dar cam in cat tim ar trebuie sa am banii?

| mgtow a răspuns (pentru EdwardEddy):

Ti da direct in mana, in caz ca sistemul e la fel ca inainte sa mergi la posta, cel mai bine intreaba dirigintele sau directorul scolii pentru ca e posibil sa fie alte demersuri acum cu schimburile legiilor in sistemul educativ.

| GYGYLATINO a răspuns:

Postasul da alocatile in fiecare luna de data 8 pana pe 21 si pe data 22.23.24 o poti ridica de la posta dar apropo ai facut actele in fiecare an. daca anul trecut nu ai facut acte nu mai poti sa recuperezi alocatia daca da intereseaza-te si ei alocatia cu o luna in urma.