Deh... oamenii din ziua de astăzi sunt prea proşti şi amărâţi ca să îşi de-a seama cine sunt "fără minte şi jegoşi". N-ai ce să faci. Chestia asta nu se va schimba vreodată. Prea mulţi inculţi! Prea mulţi. Cine ascultă manele, pare şmecher şi "la modă", însă fii sigur că cine ascultă manele nu are o facultate, nu are o şcoală. Sunt foarte subiectiv. Dar oricum 92% dintre manelişti sunt de etnie "romă" (să nu care cumva să zic ţigani că-i jignesc). Apropo: sper să nu comenteze niciun manelist la răspunsul meu. Eu când era la liceu, mă rupeau ăia în bătaie, puteam să mă iau la bătaie cu toţi, dar ştii... dacă te aperi tot tu eşti al dracu. Aşa că taci şi ţineţi limba după dinţi. Dar după aia, le-am arătat-o pe mă-sa.
Da cine a zis ceva de satana, rockul este un gen de muzic foarte diferit decat celelalte genuri eu nu inteleg de ce trebuie sa te imbraci in negru daca asculti si iti place rockul? nu-ti plac culorile? sau vara costum negru cu pantaloni de piele pe ditamai caldura..nu crezi ca e ciudat?
Nu toti oamenii se comporta la fel, cel putin in clasa mea sunt cativa "rockeri" dar nimeni nu ii jignesc ba chiar se poarta cu ei ca atare. Bine...mai exista si specimene de oameni care atunci cand vad o persoana care iese in evideta cu ceva incep sa faca misto si sa incerce sa ii faca sa se simta prost.
Acum depinde de fiecare om in parte
Oameni din ziua de azi nu au dreptul sa va judece ei nu sunt probabil decat alti cocalari jegosi. te inteleg. fratele meu e rocker si iubita lui la fel imi place metalica si muzica pop rock
Imi plac culorile. Ma imbrac si mai colorat. Dar cand ma duc in pub-uri de rock sau ies in oras cu prietenii ( tot rockeri sunt si ei ) ma imbrac in non-culori. Si nu cred ca se mai imbraca vreun rocker de varsta cuprinsa intre 12-30 de ani in pantaloni de piele vara, sau cu bocanci. Purtam un maieu/tricou negru, pantaloni scurti sau lungi, skateri sau tenesi si accesorii 'ciudate'. Si da, au zis multe persoane de Satana... unii ne considera satanisti. dar persoanele care nu sunt rockeri sau nu asculta rock nu cred ca pot intelege ce fel ne simtim.
Pai acum ai primit un raspuns de la cineva care iubeste toate tipurile re rock si nu suporta house sau pop.Se antampla asta pentru ca majoritatea oamenilor considera ca daca te comporti ca un om normal esti considerat un tacanit si un retardat, si pentru ca majoritatea oamenilor nu mai au gusturi nici la muzica si li se pare normal sa vezi o gasca de baieti mergand pe strada cu manelele date la maxim pe telefon sau o pitipoanca cu tatele pe afara.Se spune ca nivelul oamenilor normani ramane constant,poate chiar se micsoraza iar numarul acestor exemplare (cretini, retarzi, pitipoance, cocalari, etc)creste neancetat de la an la an.Ba chiar pentru unii care nu stiu, muzica house si pop, disco andobitoceste. Majoritatea oamenilor inteligenti, de treaba si normali asculta rock si poate si rap
Eu nu cred ca voi sunteti ciudati, si nici voua nu ar trebui sa va agitati, pana la urma...un cocalar nu iti poate aduce fericirea, pe cand un rocker poate munci pentru o viata decenta alaturi de cineva... kiss you
Pe mine mă enervează când cineva îmi spune rockeriță. E super enervant.
Ca să-ți răspund la întrebare,eu cred că motivul pentru care ăștia te fac în toate felurile,e pentru că dacă ești mai diferit,ești automat considerat ciudat,ceva nu e în regulă cu tine. Bine, sunt mulți care ascultă rock, dar cocălărimea predomină... Și să fim serioși, uită-te puțin în jur, ce oameni.
AnnaSpiritualRavishment întreabă: