Da, in mod normal, ti se da o diploma din care reiese ca ai absolvit liceul, 12 clase. Cei care vor lua Bacul, vor avea inca o diploma separata, pentru Bac. Totusi cred ca e pacat ca nu vrei sa-l dai. Il dadeai o data si aveai diploma toata viata. Uita-te la cei care au absolvit chiar o facultate ca isi gasesc greu de munca. Cu atat mai greu fara bac; o sa iti para rau mai tarziu si chiar daca vrei sa il dai peste cativa ani, va trebui sa iei toata materia de la capat.
Eu cel putin sunt la liceu industrial si am invatat o meserie! nu trebuie neaparat bac cand stii o meserie
Si ce ai sa faci cu meseria ta? In ziua de azi se cere cel putin Bacul pentru foarte multe joburi, chiar daca ai o diploma de meserie. Si inca ceva: daca la un moment dat vei vrea sa ocupi un post si vei candida tu, fara bac si inca o persoana cu bac, amandoi fiind la fel de buni in meserie, nu crezi ca celalalt va avea prioritate? Iti dau sfatul asta pentru ca vad in jurul meu o gramada de prieteni care la 30-40 ani s-au apucat sa faca liceul pentru ca locul de munca le e in pericol sau pentru ca la un moment dat s-au gandit sa se reprofileze. N-ai nimic de pierdut daca il dai si nu e nicio tragedie daca il ratezi, dar incearca macar!
anonim_4396 întreabă:
Zapada890 întreabă: