| Damianceltare2004 a întrebat:

Salut eu sunt damian cel tare si sunt in clasa a cincea toti colegii mei fumeaza si am zis si eu sa incerc si am incercat si ei mi-au zis ca daca fumezi iti cresc ciuperci in popou si incepi sa te pisi verde oare poate sa ma prinda mama ca fumez imi e tare frica ajutor dau funda raspunsului bun!
stati nu am terminat mai am o intrebare este rau daca fumezi de la varsta de 8 ani adica si colegi imei fumeaza de la varsta asta si ei spun ca se simt ca in al noulea cer si ar vrea si o fata langa ei sa leo suga asta si ca ar merge si o bere imi zic ei mereu!

6 răspunsuri:
| GreenVoid a răspuns:

1. Unde.i intrebarea ca in tot textul ala n.ai un semn al exclamarii nicaieri ( "?" asta e daca n.ai auzit in viata ta de el)2.Ma.ta te va prinde ca fumezi doar daca te duci spart acasa 3Iti sugerez ca in loc de iarba sa.ti iei un dex de limba romana sau o carte pentru umor daca "intrebarea" asta a vrut sa fie una amuzanta...ca nu ti.a iesit.

| danay72 a răspuns:

Fumatul dăunează grav sănătății, poți face cancer și cei care fac asa nu sunt prieteni adevărați. Nu merita sa îți strici sănătatea pentru niște băieți care își bat joc de tine. Evita-i, un prieten adevărat te îndeamnă la lucruri bune. Apoi, ce semeni aia seceriș, adică vei suporta consecințele acțiunilor tale dacă continui sa fumezi.În plus, când vor afla părinții tai, fii sigur ca nu vor fi încântați.

| Cuțu2 a răspuns:

Te-ai păcălit. Te va prinde cu țigările în buzunar nu cu chestiile astea

| Alexandruioancuza2 a răspuns:

Eu zic ca turma e pentru oi

| Damianceltare2004 explică:

Mersi

| Damianceltare2004 explică (pentru Alexandruioancuza2):

Mersi!