Spune-i clar in fata ca o placi si ca vrei sa fie prietena ta, clarificandu-ti pozitia ca sa nu mai creezi confuzie.
Esti cu ea sau nu?
Si vorbeste clar cu gura deschisa, spunandu-i ca la scoala nu te simti confortabil sa-i spui dragalasenii sa o pupi, dar ca ai vrea sa iesiti impreuna, deoarece iti place foarte mult de ea si doresti sa fiti prieteni sau iubiti.
Stie ca o plac, stie de pe a 9a dar nu voiam sa ne punem in relație pentru ca na, colegi si acum pe a12 a si a si aratat adevaratele sentimente pentru mine,ne am si pupat,dar de o săptămână vad ca nu mai are acelasi entuziasm si ba chiar ea ar da sentimente mixte dar nu înțeleg de ce zice de mine, poate am dat si eu fara sa imi dau seama nu zic nu dar cel mai probabil din cauza faptului cum se comporta si ea, nu vreau sa o pierd ca o iubesc mult si i am tot zis asta, mereu ii zic ca o iubesc, azi in ghiozdan i am lasat un biletel pe care scria te iubesc
Asta afli doar discutand cu ea.
Intreab-o ce asteptari are ea. Poate vrea sa va plimbati de mana pe holurile scolii, si sa petreceti pauzele "bot in bot". Afla exact ce vrea ea.
Este perfect in regula si atitudinea ta. Scoala e scoala.
Sa stii ca si adultii la fel fac, nu se pupa la serviciu, chiar daca formeaza un cuplu in viata reala.
Dar discutati, ca nici unul din voi nu poate citit gandurile celuilalt.
Atata vreme cat fetei nu-i spui tu, cu gurita ta ce vrei d ela ea, inseaman ca ori esti neserios ori esti in dubii cu sentimentele tale.
te cam joci tu cu focul... si nu m-ar surprinde sa se sature de indeciziile si ascunzisurile tale, alegand sa-si faca un alt iubit, unul sincer si direct, care sa-i spuna in fata ce simte pentru ea si ce doreste de la ea.
Personal, eu ti-as fi dat papucii demult, ca nici mie nu-mi plac oamenii care se prefac, se ascund, nu spun clar ce gandesc sau ce vor, oameni incapabili sa vorbeasca pentru ei.