| Danescu_Madalin_2000 a întrebat:

Salut grup la examenul de anul acesta la romana am facut aproape toate exercitiile corecte.iar la literatura la basm am scris definitia tot,ca apar cifre magice marul de aur, obiect magic si asa mai departe ..am facut si un scurt rezumat dar nu am mai zis ca actiunea cuprinde intamplarile desfasurate in ordine cronologica si nu am mai prezentat personajele si la compunerea din imaginatie la care trebuia sa facem o intamplare la o zi de sarbatoare ..eu am zis ca am fost la balci de Sf ilie. acolo am vazut un copil care a fost jefuit de un hot care ia luat jucaria,eu i-am luat alta jucarie copilului si am plecat in urmarirea hotului unde l-am alergat,a dat masina peste el,eu am chemat salvarea si asa l-a prins,vreau sa stiu de ce am luat doar 7, 4 ..chiar daca scriu cam urat....probabil ca trebuia sa ma complic mai mult la compunerea din imaginatie? cate puncte sunt la scris? si de ce m-a depunctat asa? va rog frumos sa ma lamuriti am mare nevoie de voi. Funtaa!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor))))))) Salut. Nota aceea a fost exact cat trebuia sa fie. Daca crezi ca trebuia sa iei o nota mai mare [corectandu-te de unul singur la sange cu baremul de pe edu.ro] atunci trebuia sa faci contestatie. Eu m-am corectat cat se poate de aspru, nota variand de la 8, 50 pana la 9, 50 si am luat 8, 55winking. Asa ca.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat