Alice explică:
M-am gandit sa-i fac o faza[el la biserica ma priveste] sa ma duc la el si sa-i zic[ma crezi o icoana de ma privesti?] ce ziceti?
@Desigur, daca vrei sa il faci sa te injure in biserica, poti sa o faci. Ba chiar poti sa o repeti si cu preotul inainte, ca sa fii sigur ca tii minte replicile.
Da, dupa un timp treaba devine enervanta, nu? De ce nu actioneaza, doar sta si se uita...stiu, stiu. Dar poate chiar daca te place e confuz si nu e sigur daca ar fi bine sa se bage.Mai asteapta, nu fa tu primul pas.Pai e barbat sau ce? Daca te place asa mult si e interesat de tine o sa faca el ceva mai ales ca i-ai raspuns la zambete si priviri.Doar, te rog, daca dupa un timp ti se pare ca ia in gluma ce e intre voi mai bine da-l incolo.Nu-i da voie sa se joace cu tine.Arata-i ca stii ce vrei si ca esti stapana pe tine.
P. S Chiar daca il placi mult mult de tot sa nu-i dai de inteles ca e chiar asa.Lasa-l sa simta ca vrea sa te faca sa-l iubesti, altfel, o sa se plictiseasca si te da uitarii rapid.Ai grija de tine, draga! bye
M-am gandit sa-i fac o faza[el la biserica ma priveste] sa ma duc la el si sa-i zic[ma crezi o icoana de ma privesti?] ce ziceti?
Cu siguranta te place dar nu are curaj sa-ti spuna asta. stii cum sunt baietii
fuchsiacherry întreabă: