Este foarte important sa ii spui ce simti pentru ea
Spune-i acum ce simti pentru ea, ca vine altul si "ti-o fura".
Daca aveti multe in comun inseamna ca trebuie neaparat sa ii spui
Si gandeste ce am spus eu mai sus cu "vine altul si ti-o fura"
Am dreptate sau nu?
Hai, curaj! Iti urez succes
Sper ca ti-am fost de folos
Omule spune-i ce simti mai ales daca sunteti apropiati si sunt sigur ca si ea te place din ce ai scris u
Pai
spune-i ca trebuie sa ii zici ceva si Dai linkul asta.:
http://www.tpu.ro/......-multe-in/
[pe mess]
Gandeste repede daca vine altu si ti-o ia cum o sa te simti Gata cu timiditatea asa eram si eu e timpul sa ai spui! ca o placi.
Nu trebuie sa fii timid, invit-o in oras fa-o sa se simta bine ia-o la unsuc doar voi 2
fa si tu niste glume si privesteo discret in ochi, fa-o sa rada
poti incerca si niste mangaieri tandre cu varful degetelor pe piciorul ei, miscari lente si finute ai grija sa nu te duci unde nu trebuie cu mana
Da...agradavel de asta mi cel mai frica :-s m-am mai gandit la asta si.ma tem foarte tare
Daa dixx...usor de zis treaba e ca eu prefer sa i zic in fata decat pe messenger cred ca asa e mai bine.sa i vad si reactiea.asa pe messenger nu o sa stiu ce sa mai cred.si daca ar fi sa i zic in fata tot ce simt pentru ea la sfarsit ce i-as zice... tie iti place de mine? si ca tot spuse agradavel de furat.mai bine miar zice ca nu ma place decat sa stiu ca m-a placut si o venit altu
M-am gandit ca si ea s-ar putea sa ma placa dar ma tem ca acest lucru sa nu fie doar o iluzie...si daca ar zice nu cand o intreb daca iti place de mine ma intreb cum as mai putea sa dau ochii cu ea