anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, în clasa cu mine e o fata de care acum îmi place. La început nu o plăceam. Când am fost la ziua unei colege, ea a adus niște bete din alea pe care dacă la îndoi luminează. Eu am luat multe și m-a rugat sa ii dau și ei. Eu ÎN GLUMA i-am zis ca ii dau dacă ma pupa. Și ea m-a pupat. După aceea am pupat-o și eu și n-a zis nimic rău. Când am ajuns acasă am stat și m-am gândit la ea și mi-am dat seama ca acum o plac. Nu am nici o problema sa vorbesc cu ea (nu lucruri gen de plac etc. Ea nici nu știe ca o plac) când suntem doar noi doi sau eu singur și ea cu alte fete. Dar când mai sunt alți băieți nu prea ma duc sa vorbesc cu ea ca multi au pus ochii pe ea și dacă încep sa ma cert cu aia, mi-aș distruge toate șansele. Ce ar trebui sa fac? E prima data când am concurență.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu le spune baietilor ca o placi. Tine secretul doar pentru tine. Daca vrei sa afli mai multe despre ea, încearcă sa întrebi o prietena a ei. Vorbeste cu ea in continuare, fa-o sa rada, si in momentele când sunteti singuri, spune-i lucruri frumoase. Cel mai bine ar fi sa ii spui ce simti pentru ea, ca sa nu ti-o ia cineva înainte. Bafta!

3 răspunsuri:
| RaduCata a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, dar daca-i zic poate va începe sa ma evite. M-am gândit să-i spun asta mai târziu după ce devenim prieteni buni și sa ii facă placere sa stea cu mine. Am spus prietenului meu cel mai bun ca o plac și m-a ajutat foarte mult. El ținea concurenta de vorba cat timp eu vorbeam cu ea. BTW mulțumesc pentru răspuns.

| RaduCata a răspuns (pentru RaduCata):

Mai am o întrebare. Data viitoare când mergem la o petrecere am sa mai fac faza cu betele. De data asta sa încerc sa o pup pe buze sau nu? Nu as vrea sa o supăr. Când am pupat-o pe obraz n-a avut nimic în potriva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RaduCata):

Da, fa-o. Sigur nu se va supăra. Sigur te place. Succes!