Incearca sa gasesti un motiv pentru care sa ii poti santaja si tu pe ei. Nu cred ca e vreunul cheie de biserica totusi!
In plus, daca majoritatea colegilor tin cu tine, spune-le sa nu ii mai bage pe cocalarii aia in seama si sa ii lase asa numai grupusorul lor ca nu cred ca le va conveni la infinit sa ii urasca toti.
Ai putea vorbi cu colegii sa le inscenati si lor o intamplare in care sa ii prindeti si sa ii puteti santaja.
Spune-le celorlalti din clasa, celor care tin cu tine sa ii ziceti dirigintei ca e editat si te santajeaza pe degeaba.
Inventati si voi niste chestii despre ei sau chiar ati putea edita o inregistrare sau niste poze sau filme cu ei in care sa pice ei de prosti in fata dirigii sau pur si simplu sa para ca niste fraieri prin scoala.
Daca au note proaste incearca sa afli un numar de telefon al unui parinte de-al lor (te uiti prin agenda lor telefonica cand ai ocazia - poate la sport cand isi lasa lucrurile ) si spui ca ai nr respectivului parinte si ai de gand sa ii trimiti mesaj cu nu stiu ce nota de 4 sau alta nota minune.
Succes. Stiu ca astfel de specimene sunt oripilante, aveam si eu in generala. In liceu nu prea mai gasesti, cel putin daca te duci la un colegiu ca lumea, adica destul de bun nu la liceu viilor cu 4, 5 media de intrare. Oricum sper sa iti iasa. Si eu consider cocalarii astia niste. papitoi
Provoaca-i si tu si inregistreaza-i. Spui adevarul dirigintei, asa colegi handicapati am si eu ce sa faci cand dau de o veriga mai slaba imediat sar toti ca oile dar daca vine un umflat de 2 metri prost cazut din luna dar agresiv toata lumea il respecta.