Buna!
Am eu cateva idei, acum depinde daca iti plac...
1.Prima ar fi un ceas personalizat (din acela cu limbi, cum au bunicii)-dar un design mai fain...Te duci la un ceasornicar si pe interior pui o poza cu voi 2.
2.Un tricou cu imprimeuri (poze cu voi 2 de preferat daca ai)
3.Un calendar personalizat -pe fiecare pagina sa scrie cate ceva despre relatia voastra (un lucru important) si sa fie o poza cu voi 2. Sa fie incercuite datele care au fost importante in relatia vostra si sa scrii ce s-a intamplat atunci. Daca iti amintesti, bineinteles.
4. Daca stii ca are vreo pasiune anume atunci ii poti lua acel obiect care l-ar putea ajuta... daca are vreun hobby tot tu ar trebui sa stii...pana la urma esti iubita lui, cine il cunoaste mai bine decat tine? Poti sa-i intrebi si alti prieteni daca nu esti sigura pe tine. Asa ai afla ce si-ar putea dori.Alte idei nu mai am.Haine normale in niciun caz si nici produse avon pentru barbati cum am mai vazut la unii!
Bafta!
-Blytz-
Bună!
Îi poți cumpăra haine, accesorii, încălțăminte, lucruri legate de pasiunea/serviciul lui, îi poți personaliza diferite obiecte (Cadouri si personalizari este o pagina foarte bună pe facebook), îi poți face chiar tu anumite lucruri ( http://weheartit.com/......-boyfriend ) mai găsești multe alte lucruri tot pe site, îl poți duce într-un loc romantic unde să petreceți sau undeva unde îi place lui.
Sincer, nu-i știu gusturile pentru a te ajuta cu mai multe informații.
O zi plăcută!