Nu te mai gandi la asta. Uita de frica asta.
1.Iesi in oras cu prietenii.
2.Mergi la bazin.
3.Cumpara-ti o bratara, uneori ajuta, si sa spui ca cat timp o vei avea, vei avea parte doar de noroc.Este cam ciudat dar uneori e amuzant.Cand iti e frica, tot de vina este subcostientul, si daca iti vei pune increderea in ceva ca bratara ca te va apara, sigur asa va fi, pentru ca tu crezi in asta.
4.Fa-ti in fiecare zi cate o fotografie pe care la sfarsitul verii sa le pui intr-un album gen:vara 2012
5.Redecoreaza-ti camera.
6. Vorbeste mai mult cu prietenii si parintii.
7. Distreaza-te.
8.Iesi seara la plimbare cu bicicleta.
9.Incearca sa-i ajuti pe cei din jur.
Astfel vei uita de tot ce ti s-a intamplat si nu uita:Viata e frumoasa, daca tu o faci asa
Sper ca te-am ajutat
Fundaa te rog?
Bafta!:X
Distrează-te! Când te distrezi, uiți de toate grijile, necazurile, problemele și nefericirile.
● Ieși cu prietenii la un film, la o comedie bună. Apoi, mergeți la un suc. Mai râdeți și voi puțin.
● Mergi la Mall cu prietenii și probează haine. O să vă râdeți de ce combinații de haine puteți face
● Poți merge și la ceva club, să dansați.
Pai...gandeste-te ca ce e al tau e pus deoparte! O sa vina timpul in care tu vei fi fericita...pt k roata se invarte si niciodata nu sta!
Problema asta am avut-o si eu acum ceva vreme, dar am reusit de o depasesc cu ajutorul prietenilor si a familiei.Fiecare persoana are parte de fericire si noroc in viata,poate nu acum,dar mai tarziu sigur vei avea,fii optimist, incearca sa uiti de asta si iesi cu prietenii, distreaza-te, prietenii intotdeauna te fac sa razi si vei uita de probleme, eu una asta am facut.
Multumesc o sa tin cont
user449549 întreabă: