| LoveMusic a întrebat:

Întrebare adresată jucătorilor jocului online stardoll.Pe site-ul http://stardoll.com/ (Stardoll = Păpuşa Star) dacă îţi faci cont şi acea păpuşă virtuală, primele zile primeşti bonus nişte bani (coins) şi mobilă, cadouri în joc. După ce treci de prima fază şi nu-ţi mai dă bani, cum poţi să-i faci tu? Dacă trebuie să mergi să lucrezi undeva la jocuri vă rog spuneţi-mi pas cu pas ce trebuie să fac, unde trebuie să intru. Dacă ştiţi răspundeţi, dacă nu, vă rog nu vă bateţi joc. Vă mulţumesc şi promit, dau fundiţă!

40 răspunsuri:
| LoveMusic explică:

P. S: Dacă vreţi, lăsaţi-mi adresa voastră de stardoll.Mersi kiss

| lollipop127 a răspuns:

Buna! Dupa prima faza cum ai spus si tu(deschizi toate cadoruile si ramai fara niciun ban etc) trebuie sa te duci sus la Dolls&Games si sa apesi pe unul din cele 4 jocuri de la Play&Earn si cand esti in joc iti apare in dr sus 5 forme de banuti... dupa ce termini jocul iti arata cati banuti ai facut(maxim 5). Deci la jocuri poti face doar 5 banuti pe zi si maximul pe luna este de 50 d banuti. Din acei 5 banuti 1 poti sa-l mai pastrezi pentru ziua urmatoare si restul(adica cei 4 banuti ramasi) trebuie sa in cheltui in ziua respectiva.Si numele meu pe stardoll e Mada127 mai vb daca nu ai inteles:X... sper ca ti-am fost de ajutor.
:*

| Ingridd22 a răspuns:

Eu sunt mihaelamihaela6
contul a fost a surorii mele da ea s-a plictisit de el si mi l-a dat mi:X

| sweetale12 a răspuns:

Sweet_ale12 big grin

| AndradaMrrr a răspuns:

Este foarte usorwinking Intai trebuie sa confirmi adresa ta de mess. Apoi o sa poti sa castigi starcoins. Dupa ce ai confirmat adresa de mess, trebuie doar sa te duci in partea dreapta sus ( unde este numele papusii tale ) si o sa vezi 3 simboluri : o coroana ( care arata nivelul de puncte pe care l`ai acumulat ~ Starpoints ), un banut mov ( care arata nivelul de Starcoints ), si un banut galben ( unde arata cati Stardollari ai - in cazul in care peste banutul galben este un lacat, inseamna ca esti doar la statutul de membru si ca sa ti se deblocheze si stardollari trebuie sa devii superstar ( ss ). Dai click pe banutu mov - si o sa iti apara o lista luunga - cu tot ce trebuie sa faci ca sa acumulezii cei 40 de starcoins pe care poti sa-i iei in fiecare ziwinking. Daca vrei mai multe detalii.iti trimit pe privat idu` meu de mess si vorbiim acolowinking A, era sa uit, numele meu de pe stardoll este : adacrys.

Succeswinking. :*

| larysuk_2476 a răspuns:

Nu stiu sigur... Am incercat si eu. Ce stiu pana acum este decat ca la jocurile acelea care spun ei ca iti dau coins primesti vreo 5(problema e ca numai o data pe i sad )
Altceva nu stiu sigur. Poate daca esti mai activ pe site
XOXO Lary

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A...salut saunt din brasov dar am cont la star doll daca esti star nu stiu ce ai primit tu ce fel de obiecte dar, dupa ce ti-ai facut contul adica nume si parola dadeai unde scrie la star play and earn.si dai acolo si undeva scrie confirm email dai acolo un clik si iti scrii emailul unde scrie change your email il scrii acolo si dupa aia a 2 zi deschizi messul si dai la inbox si ai niste mesaje de la stardoll si acolo ai un mesaj unde iti zice confirm your email adress dai un clik pe mesaj si dupa aia iti zice confirm now. dai acolo clik si iti confirmi emailul si asta e tot si dupa ce ai facut toata treaba asta dai la www.stardoll.com si intrii sus la meniu la dolls&games si acolo ai jocuri si tot felul de celebritati si dupa aia iti faci bani.si gata sarada. sper sa-ti fie de-a jutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cat timp primesti banii la stardoll?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sau schinbat acum trebuie sa votezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun eu
acum s-o inventat ceva nou ca sa iti iei bani si fi atenta : intri pe un sau o superstar adica te uiti la lista ta de prieteni care e mai jos de camera ta si acolo unde vezi tu o persoana (o papusa) cu steluta in galben dai pe ea si iti merge la ea acasa acolo o sa vezi un pic ma jos o stea si dai pe aia. apoi te duci un pic mai sus (tot la ea ) in casa si o sa vezi un aparat foto si dai pe el tot asa votezi pe steluta si apoi unde ai dat pe aparat foto langa o sa fie si un album NU ala cu un CREON langa ci celalalt si tot asa votezi dai pe steluta apoi te duci sub poza ta si o sa vezi acolo o coroana. dai pe ea dai pe ( de ex. ) 5/70 ca tu ai in fiecare luna 70 de stardollars si o sa vezi mai jos niste chesti pe care dai sa votezi haine si papusi si asa faci in fiecare zi sa iti primesti cate 5 stardollars. te pup si succes eu sunt mimiutzacool si adresa de mess este dora_ghilea. te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rose da imi zici si mie cum sa-mi fac un cont
te rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La jocul stardoll pe mine ma cheama boyandy ati dau raspunsul imi dai ce ai zis ati dau raspunsul acum unde este poza ta an tro parte jos sunt niste ceasuri 4 bani poti face pe zi dai la ceas care vrei tu si o sa vezi niste fete dai o fata care vrei tu acolo este o steluta dai pe ia si ai primit un ban mai este sus o rochie dai pe ea si votezi haina ai primit 1 ban na pa mai cauti si tu bine pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care sunt jocurile de la play&earn ca nu stiu imi apare doar poze cu artisti stardoll

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parola lui alexatokio2002

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stiu si nu te pacalesc : te duci votezi la hi apoi fotografiile pe care le-au facut,,,, albumul hainele care le-au facut si la prezentari de moda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te duci la start si acolo scrie buy stardollars. dai clik acolo si alegi cea mai buna metoda adica mobile phone.iti sri acolo nr de telefon apoi dai go buy si urmezi pasii de acolo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce undita dai?! Si te joci jocuri de fete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...imi e frica...am cont la star doll si nu stiu cum sa fac ca sa nu il mai amcryingva rog spuneti-mi ce sa fac? dar daca am cont asta inseamna ca ia bani? cand vine factura acasa? imi e fricacryingva rog spuneti-mi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu prea stiu dar sa-mi spuneti si mie ce jocuri sunt in paly and eran

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...trebuie sa te duci la play and earn si o sa te pun sa votezi pentru catwalk si mentru un design si dupa te duci sa votezi o casa un album si un scenariu si asta e contul meu este iulyandreea98

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca eu stiu ce sa fac. da/mi parola si numele tau de stardoll si te ajut eu te fac superstar. apropo dc te intreseaza numele contului meu e ralu55andbia33. viziteaza/mi contul. plz.

XOXO bianca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am incercat dar nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi explicati mai clar va rog?
by_ralucutza_frumusika18@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti faci bani da ca votezi papusile celelalte dar da ca la inceput cand tiai facut un cont ai primit un mesaj si ai dat mai jos de el continue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti zic joacal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde este dols games?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu sa fac bani asa dar iti da doar 5 lei www.stardoll.com

| agnessme a răspuns:

Mai ai o sansa! http://adv.justbeenpaid.com/? r=rh2h7V6zGi&p=jssbooster14 poti simplu sa lucrezi de acasa. nu trebuie sa stii calculator, decat sa tastezi! BAFTA!

| Loly_9853 a răspuns:

ALeSecret