Pai ciufuleste`l mai putin
mie imi plac baietii care au parul un pic mai lung (nu exagerat de lung ca apoi ii confund cu fetele ) si sa fie intins cu placa =p~ ... iar daca au breton cu atat mai bine
Depinde imi place o freza care sa i stea bine sa l puna in valoare depinde foarte mult de fizionomia fetei baiatul respectiv, de tipu; de par, de lungime
E tare si freza asta, dar conteaza sa te simti tu bine, iar fetele au gusturi diferite, unora s-ar putea sa le placa, iar altora nu. Simte-te tu bine.
Pai imi plac cei cu breton si in spate putin lung si sa fie parul de culoarea castanie...
Imi plac baietii care au parul lung si il fac in tepii(in sus). Daca este verde, cu ceva ace pe la capete pentru a nu se apropia nimeni de capodopera lui, mai are si putin negru prin frunte, e perfect:D.
Uite, daca vrei, te poti aranja ca tipul din poza(era cat pe-aci sa ma indragostesc de el;;) )
http://images03.olx.ro/......e-paza.jpg
Hei eu sunt coafeza, pentru un baiat sau pentru o fata parul poate schimba total infatisarea. Unui baiat cu stil,, manelar'' ii place freza gen : tepi sau creasta, dar s`au invechit vremurile astea.Ai spus ca iti ciufulesti parul, e o idee de o freza funky. Poti incerca un breton in scari indreptat la aceasta freza. p.s: Ai grija la excesul cu folosirea placii!