Daca era asa, toti barbatii care nu au parte de sex, erau plini
Exces de sebum, bacterii, dereglari hormonale, alimenatie, cauta pe net
Ma refer daca laba in exces poate cauza mai rau acneea, sunt unii care o fac rar unii care nu o fac deloc deci nu toti ar fi avut daca asta era cauza
Nu. Si nu ai specificat in exces. Nu are legatura, faci laba, sau sex, nu are nicio treaba cu acneea.De la pubertate
Nu... cum ar putea sa stie corpul ca ti-o freci singur sau faci sex? Asa ai putea spune si ca sexul cauzeaza acnee
Am vazut mai multe vorbe spuse de doctori si oameni normali englezi
Nu, nu faci acnee de la mast. urbare, poti sta linistit, masturba.rea nu dauneaza cu absolut nimic. Poti sa o faci linistit de cate ori vrei.
Poti merge la medic pentru acnee ( in functie de tipul de acnee se dau pastile si/sau anumite creme). Cam in 6 luni de zile scapi total de acnee daca mergi la medic
Am fost de multe ori la dermatolog si degeaba, n a functionat niciunul dintre tratamente, nici creme, de asta intrebam daca afecteaza masturbarea cu ceva
Si in 6 luni nu scapa nimeni de acnee, dureaza mult timp, nu scapa nimeni asa repede de ele si de durerile lor
Eu cunosc o groaza de cazuri la care a durat aproximativ 6 luni. Acum daca tu nu crezi, asta e, nu sunt aici sa te conving.
Daca ai cum sa ajungi in Bucuresti iti pot recomanda dermatolog care cu siguranta te ajuta foarte rapid sa scapi de acnee si ai si posibilitatea sa aduci trimitere de la medicul de familie ( dar totul este sa iti doresti si sa actionezi )
Ce tratament ai urmat? Pentru acnee, se incepe cu tratament medicamentos in majoritatea cazurilor. Solutii sunt dar tu nu pari dispus sa le accepti. Treaba ta
Acneea este mai degrabă rezultatul unor factori precum dezechilibrul hormonal, predispoziția genetică, igiena pielii sau dieta. Masturbarea nu este un factor major care să influențeze direct acneea, sau mai simplu: Nu!
Vladut_4055 întreabă:
MosCraciun întreabă: