| Julio a întrebat:

Locuiesc în Rotterdam și am 24 de ani. Sunt acel gen mai rebel ușor timid căruia ii place sa iasă în oraș, în club, sa simtă acea vibratie dacă ma înțelegeți ce zic. Treaba sta în felul următor. Mereu când ies în cluburi, ma simt foarte bine. Și în felul acesta o mulțime de fete au tragere în juru meu. Faza e ca nu prea ma bag în seama cu ele. As vrea sa o pot face nu de dragul de a-mi face o prietena ci de-a avea un grup de prieteni indiferent ca sunt fete sau băieți. Îmi puteți da niște sfaturi ceva? Sunt convins că și voi ați trecut prin asa ceva și știți cum 3.

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Sincer, eu nu cred ca poti sa-ti faci prieteni in club. In general se cam iese la agatat in club, nicidecum sa socializezi sau sa legi o prietenie. Gandeste-te la alte activitati.

| Julio explică (pentru Aasdfghj):

Ok. Atunci tu ce ai face când ar veni fete in preajma ta, râzând si zâmbind la tine, dansând lângă tine. Orice răspuns e binevenit.

| Aasdfghj a răspuns (pentru Julio):

Daca vrei sa agati, baga-te in seama si danseaza.:p Sunt fata si nici eu nu am prea multi prieteni dar consider ca mersul in club e pentru agatat.