anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut lume am si eu intrebare mai ciudata. Cum se face ca uni prietenii pe facebook fac cate 100-200 like's si eu abia 20-30?
Nu sunt cine stie ce baiat "batut de soarta sa arat ca un cos de gunoi". Arat bine, iar majoritatea care au peste 100 like's editeaza foarte mult poze, fac si eu asta, dar nu peste masura.
Am si 300 de prieteni, dar nici nu as-i vrea sa imi fac prieten orice necunoscut. Doar vreau un sfat.
PS : Sunt baiat si nu doresc sa imi sugerati nu stiu ce pagini care te ajuta sa faci likeuri happy

Răspuns Câştigător
| ChristinneMih a răspuns:

La fel mi se intampla si mie. Acum nu stiu care sa fie secretul, dar ceilalti poate ca au multi "prieteni" pe care sa-i manipuleze, se arata draguti cu toata lumea si normal ca atunci vin si aprecieri. Pana la urma am ajuns la concluzia ca mai bine ai cateva likes sincere decat 200 doar pentru faptul ca, vai Doamne, esti mai smecher.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ChristinneMih):

Am inteles, dar macar asa ceva care sa ma ajute sa fac si eu minim vreo 50 like's? happy

| Ceel_Hunac_1983 a răspuns:

Uite aici o metoda sa faci mii de like-uri reale http://microjoburi.blogspot.ro/2014/01/promovare-facebook-gratis.html

| Peaches a răspuns:

De ce iti bati capul cu ceva atat de nesemnificativ? Ce iti aduc bun in viata like-urile astea? Devii mai frumos, mai destept, mai sanatos, mai bogat, mai bun cu ele?

~Roxetta

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Peaches):

Daca si tu esti o persoana care face cate 50-100 like's sau mai mult, normal ca nu iti pasa, dar prieteni mei spun si in fata ca ei fac cate 100-200 like's si eu 30 like's.

| Peaches a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai aceleasi intrebari pe care ti le-am pus eu tie le poti pune si tu prietenilor tai. Cred ca aici e vorba de chestia aia "bai, esti fraier, uite cate like-uri am eu, iar tu nu esti in stare" ceea ce mi se pare o prostie.Nu te mai consuma pentru asta, incearca sa fii deasupra lor prin faptele tale. Like-urile nu conteaza.
~Roxetta

| Peaches a răspuns:

Am aflat ca daca vrei sa aduni cat mai multe likeuri pe facebook poti intra aici http://admf.cc/? 6FJYJIW
Dar eu tot cred ca e nefolositoare toata treaba asta.