Nu il lua in seama pe Alchemistul, ca e cam necioplit. Problema este ca dorinta ta este gresita. Trebuie sa faci niste schimbari in felul de a gandi. Pe fata respectiva, daca o iubesti, trebuie sa o si respecti. Sa ii faci curte, sa aveti mai intai o prietenie. Sexul vine la urma, si asta numai in cazul ca tineti intr-adevar unul la altul si aveti o relatie stabila.
In primul rand trebuie sa gasesti o fata cu aceiasi dorinta si retu vine de la sine trebuie sa ai un loc potrivit unde sa fiti doar voi doi
Nu scuza-ma, m-am exprimat eu gresit! nu cu o fata adica ( cu o oricare fata ) este o fata de la mine din liceu este clasa a 11 si cu aceea fata imi doresc eu o anumita relatie m-a intelegi?
Ce vorbesti? Cu atat mai rau ca esti fata. Nu esti baiat necioplit, ca esti fata necioplita. Rusine! Mai citeste inca o data ce ai scris mai sus. Ai merita raportata.
Pai... uite cum sa faci te duci la ea si o intrebi daca vrea sa faca sex cu tine daca vrea norocu tau daca nu o iei si o violezi hai ca reusesti tu sa iei la capat
Da da da da bine. faci cum știi.io am plecat la cârciumă...
Da mai intai zici ca vrei doar sex pe urma o relatie cu o tipa, mai ai si 19 in clasa a 11 a, interesant.
MAY MAY... Nu am spus eu ca sunt cls a 11, am spus ca imi place foarte mult de o fata din cls a 11 (ea este a 11) EU SUNT A 13 deci nu am gresit cu nimic (si am mai spus ca este in acelasi liceu cu mine ) nu am spus ca sunt in aceeasi cls cu ea, deci concluzia : ''CITESTE MAI BINE INTREBAREA''
Da frate, m-am gandit si la faptul ca nu ai fi cu ea in clasa, dar totusi ce te retine sa o inviti in oras? Mai ales ca esti si mai mare ca ea, eu credeam ca tu esti ori mai mic, ori de aceeasi varsta cu ea, altfel nu se justifica teama ta de a o aborda.
FoarteTareFrate întreabă: