Continuă, talent există, în timp vei învăţa probabil să elimini balastul, ceea ce e în plus, să spui multe folosind mai puţine cuvinte, mai multă atenţie cu limba română, ai multe cacofonii("se ridica ca muşcat de şarpe","încă curge", puteai inversa "ce curge încă", evitai cacofonia,"explica ce era"), cuvinte nearticulate, etc Nici "privesc cu privirea" nu-mi place cum sună, limba română ar trebui să fie preocuparea ta numărul 1 dacă vrei să devii poet/scriitor, ea este/va fi unealta ta.Mai e de lucru la textele tale dar ai nevoie de îndrumarea cuiva de la un cenaclu, real sau virtual, preferabil unul adevărat, acolo au timp să-ţi explice unde greşeşti şi cum poţi remedia.Cred că eşti la vârsta la care ideile şi cuvintele ţâşnesc asemenea unui izvor, un cenaclu te ajută să le canalizezi, să le şlefuieşti până devin mici bijuterii...Aici pe TPU, nu toţi sunt de specialitate, mulţi îţi vor spune că sunt excelente fiindcă ştiu că asta îţi doreşti să auzi chiar dacă nu e 100% adevărat, în plus nu poţi face critică literară serioasă în 10-15 rânduri...
Cam bacoviene...
Nu le am eu, dar in prag de sinucidere is foarte faine.
Talent ai, inclinatie este, tema... cam gri.
Spor in continuare!
Incearca sa le publici undeva, ai talent, bravo, sa fii sanatoasa si...mai lasa tristetea ca nu e buna incearca sa compui si versuri mai vesele. Felicitari.
Sincer nu sunt stilul meu este o parere sincera... poeziile sunt pline de tristete si agonie oriicum ai talent
Da, este foarte frumos...Sa stii ca chiar ai talent, fetito! Bravo! Dar, la tine totul este prea gri, prea trist. Deschide ochii draga mea, savureaza fericirea! Compuneri vesele sa scrii, si mereu bucuroasa sa fii! Lasa tristetea, draga mea! Alung-o introparte, ia! Acum numai fericirea, dragistea si iubirea face parte din viata ta! Succes in continure, sper sa iti placa!