| alexcatalino a întrebat:

Salut,ma numesc alex,si am o problema, m-am saturat sa fiu singur, am 15 ani,nu am avut o prietena pana acum,eu de fel,sunt mai mic de inaltime si mai slabut,mi-e rusine sa vorbesc cu majoritatea fetelor,si ma simt ciudat, unii colegi se iau de pine pentru ca sunt mai firav, si de asemenea sunt sensibil,

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sensibilitatea e o dovada de slabiciune.Scapa de ea.Cat despre timiditate, daca n-ai sa incerci sa vorbesti cu o fata n-ai sa treci peste ea.

| alexcatalino explică (pentru anonim_4396):

; d multumesc de raspuns

| RAY a răspuns (pentru alexcatalino):

Baga culturism man, vitamina d si zinc

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pentru ca esti sensibil n-o sa ai nici prietena. Fetele, in special la varsta asta, sunt atrase de putere si masculinitate, de baieti puternici, de aia se si uita dupa aia mai `smecherasi`. Aia smecherasi de fapt sunt masculii alfa care atrag prin atitudine. Lucreaza la stima de sina si invata sa te iubesti tu pe tine inainte sa ai prentia sa o faca altii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai 15 ani si cica te ai saturat sa fii singur? Pai cum spanac ai vrea sa fii la 15 ani? Insurat si cu 3 copii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te iei dupa raspunsul lui Cosmin ajungi la 40 de ani virgin. Daca nu mai rau.

| Victor453 a răspuns:

Sunt de acord cu Cosmin, sensibilitatea nu este o slabiciune. Nu stiu, majoritatea fetelor pe care le cunosc iubesc pe baieti mai sensibili, intelegatori etc, dar nu pe niste baieti care numai stiu a se materi si a se bate! Mai mult curaj, nu te va minca fata daca vei incepe discutia cu ea!))

| CosminCD a răspuns:

Salut! Nu sunt de acord cu cel care i-ai dat fundă. Sensibilitatea NU e dovadă de slăbiciune. Fiecare dintre noi avem sensibilitate - care este pozitivă. Ceea ce ai nevoie tu este curajul (nu tupeul). Curajul înseamnă atitudine pozitivă. Păstreaz-ți sensibilitatea și fii curajos! Fetele iubesc persoanele sensibile.

| RAY a răspuns (pentru CosminCD):

Daca te comporti ca o fetita nu o sa te placa fetele cosmin

| anonim_4396 a răspuns (pentru CosminCD):

"Fetele iubesc persoanele sensibile"Nu prea cred.

| CosminCD a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde ce tip de fată. Nu cred că unei fete îi place opusul - bădăranul. În fine, fiecare cu părerea lui. Cel care a întrebat va fi destul de înțelept să facă ce crede.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CosminCD):

Nu exista numai extreme.Mda.Poate va fi.