Dar eu citesc deja cărți și îmi place foarte mult sa citesc dar faza e că eu țin mult la prietena mea și mie foarte greu sa nu mai vorbesc cu ea, și mai ales că eu sunt genul de copil caruia ii e destul de greu sa nu iasă afară(adică prietena mea fara mine nu iese deloc)dar chiar nu vreau să mă cert cu ea, ea este mai grea de cap și câteodată de întâmpla că sa ne petrecem ziua amândouă sauimpreuna cu alții și atunci seara sau dimineață de apucă să îmi zică că NUstiu ce nu i-au convenit sau sa se supere și eu îmi cer scuze și mă iartă dar acum nu prea mai vrea să mă ierte, deși m-a iertat acum, dar chestia e că eu nu sunt vinovată și nu prea vreau sa îmi cer scuze că nu am de ce și i-aș face și eu din astea pentru. sunt o mie de lucruri care nu îmi convin la ea dar eu nu vreau să mă cert cu ea.
Pentru că dacă mă cert cu ea nu prea am cu cine să stau
Mulțumesc pentru sfat! Problema e așa:Eu m-am gândit că la următoarea chestie care zice că nu îi convine ceva de la mine, să nu îi mai cer iertare și gata.Insa mi-e greu sa fac asta atunci când de supăra simt neliniște și că nu mai am.cu cine să stau.Eu as avea cu cine sta zdar in momentul in care incepe scoala pentru că acum in vacanta as avea o fetița cu care sa stau dar o alta stă cu ea pentru că a venit din Danemarca iar eu cu prietena mea nu ne înțelegem cu ea, ea nu mă suporta(fata din Danemarca)deoarece a dus-o, ii e ciuda pe mine din mai multe motive nu o să le mai menționez.Si în rest nu prea mai am fetite prea multe, decât atunci când începe școala, atunci am un milion de fetițe, deoarece la școală ne jucam in pauză iar toate colegele mele mai rămân peste ore până la 5 pentru că sunt navetiste.Și atunci e fain.Acum eu as putea,adică dacă iară ar începe cu prostiile ei,nu m-ar mai interesa și eu am o biblioteca pe lângă mine, m-aș duce acolo și aș găsi mereu băieți cu care sa ies la fotbal deoarece eu cu prietena mea obișnuim că în fiecare seară să revenim la fotbal pentru că avem un teren de fotbal, ar fi foarte bine pentru că prietena mea nu de duce singura la fotbal, dar după îmi pare rau că m-am certat cu ea pentru că nu e același lucru că atunci când ai un BFF (mă rog eu as avea pe altcineva dar nu contează pentru că acea persoana nu prea are timp)să te joci cu ea in casa și peste tot, să mergem oriunde... faza e că pe mine ea mă enerveaza de multe ori și ihas comenta dar ceva mă oprește.Am avut momente când i-am comentat și ne-am certat și pe mine nu m-am interesat am avut cu cine să mă joc NUstiu cum, dar nu îi comentez de multe ori.Doar dacă de ajunge să spună niste chestii care mă scot din minți, ce crezi că aș putea face?
Și mai rău e că ei nu îi convin multe și e că și cum mă urmărește,că și mie câteodată nu îmi convin multe la ea și pot sa ii fac și eu cum face ea, dar cum am spus nu am putut sa ii zic, dar o s-o fac pentru că nu e normal și eu mai am și alte prietene și oricum incepe scoala iar eu cu părinții mei călătorim mai mult și e ok, fata de ea care sta degeaba pe laptop, și stă tot din cauza mea că are doua jocuri dar mă rog.Eu acum sunt la o școală, și trec într-a șasea, și abia aștept clasa a 9-a când voi pleca la liceu,acolo.voi găsi oameni normali și serios acum,nu am văzut așa prietena că a mea niciodată și ea crede a știe cu să se comporte cu BFF,dar eu nu vad asta și mă scoate din minți, e cam cea mai enervanta fata pe care am văzut-o, îmi pare rau că nu sunt mai multe fete aici dar mai am un pic până la liceu, o să fie mai bine, și poate la liceu o să fiu cu o adevărata prietena pe care eu o cred cea mai buna prietena dar prietena mea actuala nu știe. alta e că eu acum câteva săptămâni puteam să mă mut de aici, mă rog sa stau în același loc doar că puțin mai departe cu 100 de metrii sau 200 NUstiu exact nu am măsurat, un pic mai la vale de unde stăteam, și i-am zis, și eram doar un pic mai departe, și deja îmi zicea că atunci înseamnă că nu prea o să ținem legătura dacă te muti că na că NUstiu ce, și i-am zis da dar nu îs așa departe ce are? Și a zis că da dar nu o să mai fim așa aproape și deja dacă mă mutăm nu mai vorbesc cu mine și începea să vorbească arogant.
Cheama pe afara si cunostinte, colege orice, poate te vei imprieteni cu ele, de unde stii?
Da dar problema e că multe din colegele mele sunt navetiste iar eu nu am cum să mă întâlnesc cu ele pentru că aș face-o normal, și am doar una care e de unde stau eu și ea stă cu față aia din Danemarca deocamdată și na nu am cum pentru că eu nu mă înțeleg cu ea am mai explicat mai sus mai multe amănunte.si în rest nu prea am.