Vreau sa zic ca daca i-a dat piercing, atunci a facut-o doar pentru film.In realitate nu o sa iti dea nimeni.xD
Dupa cum ai scris "pircinguri" ori esti un cocalar infect ori esti copil si nu te tii prea bine de scoala.In ambele cazuri iti sugerez sa pui mana pe carte si nu pe "pircinguri".
.a doua varianta.dar nu-s copil..sunt la varsta adolescentei.shi oricum asta este o chestie trecatoare.si nu mai vreau raspunsuri.ca si asta.da iti multummesc oricum ca mai facut cocalar infect.te pup.
Si totusi cine dreacu esti tu sa im i spui mie ce sa fac si sa ma judeci daca eu vreau sa imi pun pirce nu e treaba ta da. daca vrei sa raspnzi la intrebare raspunde daca nu nu...
Nu iti va da nimeni piercing, poate doar in ureche dar nu in cartilagiu ci in lob. Nu te apuca sa iti faci piercing-uri de acum.Nu iti zic asta cu rautate dar iti va ramane semn dupa ce te vei satura de el. Te-am facut cocalar infect pentru ca scrii ca unul.Mai ai nevoie de alte lamuriri?
Wow..am uitat sa pun si eu o liniuta si gara sunt cocalar infect.da am nevoie de o lamurire de ce dracu nu iti tai odata gura aia daca nu ai degand sa raspunzi la intrebare am 16 ani.
Ti-am raspuns : "Nu iti va da nimeni piercing, poate doar in ureche dar nu in cartilagiu ci in lob.".
Faza e ca saloanele specializate (nu vorbesc de cele nelegalizate deschise peste noapte) nu dau piercing minorilor.
Am vazut eu un episod din Ioubire interzisa cand a fost una emo cu iubitasu sa il faca emo si l-a dus la un salon de asta si acolo i-a pus si avea 16-17 ani,, a si ea
Da nu e fillm e serial bazad pe intamplari reale....adik in timp ce isi dadea ala gaura il filma
Eu mi-am dat acasa mie si unei prietene btw . Ei unul in ureche, mie 3 in urechi si unul in buza.^^
Ms ca mi-ai zis cum sa procedez ..ca am vazut si eu cum se dau in spranceana pe you tube si am vazut ca e super usor
Ti-am dat funitza...acum imi esti chiar draga la cat m-ai injurat.
)) Bai mai bine nu te baga sa iti dai piercing in spranceana Stiu ca am avut un prieten care a ramas aproape orb din cauza unei infectii. Oriunde altundeva in afara de spranceana va fi ok.xD Mersi de funda.
Da mie acolo imi placeeeeeeeee ( SI VREAU NEAPARATTTTTTTT (...