Buna Pai eu consider ca ar trebui sa socializezi, gasind diferite subiecte de discutie vei fla si ceva despre ele. Sa glumesti cu ele, fiindca fetelor le plac baieti amuzanti, insa nu intrece limita ca nu e bine. Gandeste-te la diferite jocuri, cum ar fi "adevar si provocare", "sticluta" sau altele, care ar putea sa te ajute. Fii tu insusti si distreaza-te fiindca este seara de Revelion, o seara magica. Nu cred ca ai vrea sa regreti dupa aceea din cauza faptului ca le-ai plictisit pe fete. Gandeste-te la tot ce ti-am spus si poate o sa iei in considerare ceva. Multa bafta si distractie placuta!
Sa dansati, sa beti cu masura si sa jucati diferite jocuri de petrecere. Niste idei : http://www.campuscluj.ro/......art-i.html
Pai... Iti pot da cateva idei... In cazul incare te simti sigur... Poti sa inviti un alt baiat... Asta daca ai voie... Si poti juca jocuri retro de petrecere... Umm... Acum depinde ce varsta ai... Poti sa faci o mica farsa... Bine... Asta daca poti sa fii intr-o camera diferita de cea a adultilor... Poti sa iei o minge sa spargi un geam... Glumeam... Daca ai tu vreo idee poti sa o pui in practica... Depinde si de posibilitatile pe care le ai... Funda?