| Summer4Party a întrebat:

Mi-a trecut prin cap nu stiu cum sai zic lucrul/fraza asta : "orice baiat are in viata, penteu el o creata". Daca imi puteti spune cum se numeste asta, este mesaj de iubire sau ce? Si daca imi puteti face una ceva de genul cu cuvantul blonda sau care face referire la o blonda. FUNDA

15 răspunsuri:
| Mdln_Mada_1994 a răspuns:

La soare te poti uita dar la blonda/blonde ba! laughing))

| Summer4Party explică:

laughing) e buna asta,. da nu e ce cautam eu

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eu știam că "orice Romeo are Julieta lui", însă că are o... creață a lui?! Asta e inventată de tine? : ))

| T0T a răspuns:

Se numește că nu știi limba română.

| T0T a răspuns (pentru floresdemayo):

Eu știam că termenul "creață" se poate folosi și cu un alt sens și mie să nu înțeleagă bietul ceva...

| Summer4Party explică:

Hai bai ma lasati cu gramatica voastra daca greseste omul o litera din cauza la tastatura si nu observa gata va legati de el, dar uitate la tine, tu esti perfect? Cand o sa fii perfect atunci ai tot dreptul sa te iei de cine vrei. Oriunde ma uit totii si toate se cearta din cauza gramatici, ca si cum totii ati fi perfectii, da de unde totii suntem la fel.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Summer4Party):

Hai' mă, nu ne certa, nu toate suntem... blonde. : ))

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru T0T):

Ahaaa... : ))

| mgtow a răspuns:

Fiecare are pe cineva jumatatea lui dar nu e asa, jumatatile alea la cate uzuri au si forjari le poti numi vechituri care sant pregatite de casare laughing la remat

| T0T a răspuns (pentru Summer4Party):

Nu ai greșit o singură literă. Tot greșești, și mai grav e că nu îți dai seama. laughing
Când îmi vei vedea greșeli în postări să îmi spui. Poate una rătăcită, dar la tine sunt foarte multe. Mai treci pe la școală.

Și app de unde ai luat-o p-asta cu "toți suntem la fel"? Dacă ar fi așa gunoierii ar putea fi profesori universitari și invers. laughing Învață să gândești și singură, că asta e doar o chestie pe care o adoptă proștii ca pe un lucru ca să pară că sunt la fel cu cei care chiar au anumite realizări și pe care îi duce capul. În lumea în care trăim, nu cea complet iluzorică în care te afli tu, suntem diferiți, și de asemenea competențele noastre diferă. Un om care nici măcar nu știe să scrie românește este un specimen, din punctul meu de vedere, analfabet, ce să mai. Mai citiți o carte, că voi ne faceți țara de râs. Noi tinerii vrem anumite lucruri, avem anumite "pretenții" să trăim într-o țară cât de cât normală, să ni se ofere locuri de muncă, dar cei ca tine sunt ca o boală, normal că nu ne mai ia nimeni în serios când apar atâția dobitoci inculți. Normal că își permit unii să spună că școala scoate tâmpiți. Nu școala scoate tâmpiți ci societatea românească. Nu știu ce vârstă ai, dar oricare ar fi te sfătuiesc să citești mesajul pentru liceeni, care poate fi pentru toate categoriile de vârstă care cuprind tineretul, al lui Tudor Chirilă.

| Ineys a răspuns:

Se numeste citat...
Dar na... acum n-o sa-i zica nimeni, citat din... tine. Ca nu esti o persoana populara sau ceva de genu.
De exemplu citate din Einstein... sau Bill Gates sau alte celebritati si genii etc.
"Dacă nu poţi explica ceva unui copil de şase ani, atunci nici tu nu ai înţeles." Asta e un citat spre exemplu.
P.S: Ca sa se numeasca citat in adevaratul sens al cuvantului, cred ca trebuie scris intr-o carte ceva.laughing

| Summer4Party explică:

GreyN nu stiu cum sa iti spun dar cand cineva zice ceva si celalalt intelege altceva prefer sa ii dau dreptate ca sa nu ma cert. Pentru ca fii sigur m-am uitat la intrebarile si raspunsurile tale inainte sa iti spun ca toti suntem la fel.
Succes in viata.

Te-ai uitat degeaba. Omul mai și reține câte ceva și din multe postări de ale mele ai ce învăța, te asigur. Oricum ideea aceea idioată pe care o ai ți-am argumentat că este falsă deci care mai este problema? Am comentat strict la ce ai zis deci...Noi discutăm nu ne certăm.

| corbulalbrosu a răspuns:

Doar daca te epilezi la "pasarica"nu ai si tu creata ta. Daca n-ai stiut este vorba de "pasarica" ta. Parul pubian in marea majoritate are aspectul de cretza.