| gggfffhhh a întrebat:

Mie imi place de o fata de la mine din clasa (a 11a), problema e ca ea este cam,, tocilara,, ff timida in fiecare pauza e cu caietu in mana. As vrea sa stiu cum sa o abordez cum sa-i zic ca-mi place de ea,, nu vreau sa creada ca-mi bat joc de ea. Astept parerile voastre. Multumesc.

12 răspunsuri:
| StefiiOpre a răspuns:

Paiii puppy dog eyes. incearca sa vorbesti cu ea asa de mai multe ori. sa o faci sa renunte la tocitu`asta. incearca sa o faci pe ea sa se indragosteasca de tine. asa ti-ar fi mai ok. doar sa nu iti bati joc de ea... adica sa nu o faci sa sufere pentru ca dupa majoritatea fetelor o sa zica ca esti nesimtit si chestii. crede-ma ca stiu ce spun. happy

| AllyAlly2a a răspuns:

Vorbeste cu ea treptat si apropie'te de ea cat mai mult happy.

| gggfffhhh explică (pentru StefiiOpre):

Multumesc pentru raspuns happy

| lo a răspuns:

Imi primul rand trebuie sa fi foarte sigur de ceea ce-ti doresti.Aceste fete sunt destul de sensibile si fragile,pun la suflet cam orice!
Apropiete de ea cu tact:vorbeste despre teme,lectii,profesori,carti, apoi schimbi subiectul :vreme, week-end, hobby, etc...pana reusesti sa o inviti in oras, daca este necesar tot pentru un schimb de teme, carti, etc...
Lasa lucrurile sa decurga de la sine.
Succes!

| gggfffhhh explică (pentru lo):

Mss mult pentru raspuns

| Trolli a răspuns (pentru StefiiOpre):

"sa o faci sa renunte la tocitu`asta." hahaha... Apoi fata ramane repetenta, si o sa dea vina pe el. laughing)

Sunt de acord cu Io.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Doar nu te mănâncă acum,vorbeşte deschis cu ea, vorbeşte cu ea despre teme, şcoală, încet-încet schimbi subiectul, vezi ce şi cum.
Te pup!

| gggfffhhh explică (pentru anonim_4396):

Dar nu vrea sa intre in vb cu niciun baiat parca e posedata happy

| gggfffhhh explică (pentru Trolli):

laughing)

| mona a răspuns:

Intr-o pauza du-te si vorbeste cu ea, poate o si inviti la un suc

| anabelisa a răspuns:

Buna!
Avand in vdere faptul ca ea e exagerat de timida ar fi bine sa nu o sperii,spunandu-i direct ca o placi,pentru ca se va inchide si mai mult in ''carapacea'' ei.
De exemplu,daca nu stii un anumit lucru la tema de casa ai putea sa o rogi sa te ajute.
In momentul acela se va simti importanta, va fi mai increzatoare in fortele proprii, dandu-si seama ca este desi poate altii o considera tocilara, totusi cineva o apreciaza.
Ma gandesc ca restul vine de la sine, nu trebuie sa insisti asupra acestui fapt daca observi ca ea nu e dispusa de mai mult.
O seara placuta!

| StefiiOpre a răspuns (pentru Trolli):

Nu era vorba sa ramana repetenta. doar sa nu mai fie obsedata da invatat. sa isi traiasca viata. sa se distreze si ea un pic. big grin