| Andre00 a întrebat:

Salut happy..Notele bune se obtin invatand in fiecare ora din fiecare zi? De fapt, cum reusesc copiii buni sa ia note de 10 constant? Si inca ceva, stiti cumva niste sfaturi care sa ma ajute sa iau note de 10 constant? happy

Răspuns Câştigător
| Doub a răspuns:

Eu nu invat mai deloc. Ideea e sa fii atenta in clasa si sa-ti placa materia respectiva.

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Notele astea sunt obtinute ori de tocilari cara invata in continuu say de cei care nu invata asa Sa se omoare Dar au multa materie cenusie. Dar la CE Te ajuta notele alea? Important e Sa Te descurci in viata SI Sa fii in stare Sa aplici si sa gasesti rostul la ceea CE inveti.

| SkyPilot a răspuns (pentru T0T):

Parca pana si Becali si-a luat Bac-ul...

| T0T a răspuns (pentru SkyPilot):

Becali nu este prost. Bacul nu e greu de luat.

Daca era destept, nu ar fi fost prins. Toti au contat pe un sistem corupt de sus pana jos, nu pe inteligenta.

| T0T a răspuns (pentru SkyPilot):

A fost bagat politic acolo iar pedeapsa e nedreapta. El doar a cumparat SI vandut niste terenuri, nu a furat. L-a suparat PE chior. E intelligent a reusit Sa isi construiasca averea. Nu orice cioban face CE a facut el.

Am inteles, este invidia mea de basist happy
Nu a furat, a dat o spaguta ici, una colo. Din terenurile respective un petic era al tau si unul al meu. Si noi doi am fost victime ale escrocheriei. Ce zici, sa-l iertam, ca daca nu ne escroca el ne escroca altul?
Escroc = persoană care înşală pe alţii şi îşi însuşeşte, prin mijloace frauduloase, bunuri străine; pungaş, şarlatan.

| EllaYlk a răspuns:

Eu aveam note de 10 aproape la fiecare materie, excepție la Geografie care nu ma interesa și un 3 luat pentru prea mult tupeu( îi spusesem profesorului de matematică că viața mea personală nu trebuie să îl intereseze pe el). Nu am tocit niciodată, îmi făceam doar temele, iar unde nu știam, citeam o singură dată sau de 2 ori lecția; în cazul în care nu înțelegeam nici atunci, a 2 a zi la școală întrebam profesorul și îmi explica. Deci, ideea e să îți placă ceea ce faci, să înveți cu drag și să fii atentă în clasă la lecție. Unde nu înțelegi să îl întrebi pe profesor. Nu trebuie să înveți în fiecare oră, trebuie doar să citești de câte ori este nevoie până înțelegi lecția. Sper că ți-am fost de ajutor. Succes! happy

| AirănMeidăn a răspuns:

Depinde
Depinde foarte mult
Poti lua 10 la o scoala de cartier unde probabil nu se insista atat pe materie, iar de la liceu sa mergi la o scoala mai respectata unde ai doar note de 4
Sau vice-versa

Notele de 10 nu inseamna nimic. Poti pune un elev de la o scoala de cartier care are doar note de 10 si unul de la o scoala serioasa, dar cu note de 7-8 sa dea un test, acelasi test, si iti vei da seama de diferente.

Ma rog. Am deviat de la subiect. Tu vrei 10. Pai in primul rand, invata. Citeste lectiile de la materiile gen istorie, geografie si fa-ti o imagine asupra lor. Cauta cuvintele necunoscute, mai ales la istorie, ca acolo sunt destule. Trebuie in primul rand sa intelegi lectia, nu trebuie doar sa o tocesti si apoi sa o spui ca pe o poezie. Poate vei avea surpriza sa te intrebe ce inseamna un anumit lucru si nu vei stii.
Iar la materiile gen matematica, fa exercitii. Altfel nu ai cum. La matematica se invata cu creionul in mana.

In plus, nu te lasa pe ultima suta de metri. Mai bine inveti constant, iar atunci cand dai test doar pui accent pe lectiile pe care nu le stii atat de bine