Nu ai prieteni si nici iubita pentru ca ai ales sa nu ai pe nimeni.
Trebuie sa schimbi asta si poti, este nevoie doar de vointa si sunt convinsa ca poti sa-ti faci prieteni in doar acteva ore, oriunde si oricand.
Esti sanatos, asa ca mai bine ai tace din respect pentru persoanele care au chiar probleme adevarate nu prostii d-astea copilaresti.
Vrei prieteni, iesi afara si socializeaza nu mai sta ca mortu-n casa asteptand minuni.
Ăh. Am fost și eu în ceva de genul. Mhm. Hai s-o luăm pe rând.
Dacă nu ai prieteni și vrei să-ți faci, intri cu colegii în vorbă și ieși cu ei în oraș, e imposibil să nu fie măcar un coleg care să zică că nu vine cu tine sau să te ia și pe tine. Comunici cu colegii tăi la sucul respectiv și mai ieșiți și tot așa.
De iubită, păi uite o metodă. Poți să te duci direct la ea, dacă e din liceu e și mai bine, intri la ea în clasă și îi spui să vină cu tine puțin până pe hol, te prezinți, ce și cum, și o lași și pe ea să se prezinte și gata. A doua zi mai treci pe la ea și când te întreabă ce faci îi spui că ți s-a făcut dor de ea și d-aia ai venit la ea sau că ai venit s-o vezi. Și a 3a zi vezi tu cum o îmbârlici și poți s-o faci o prietenă dacă e și ea mai deschisă.
Părinții? Nu e vina ta. S-au despărțit că nu a mai mers nimic între ei. Însă presupun că îți mai acordă atenție și te cerți cu ei, chiar dacă tu nu ai nici o treabă, ei sunt stresați din diferite probleme.
Generala și prietenii. Poți să uiți de ei, au fost prieteni doar de clasă, nu au fost de bloc, de scară, de cartier. Au fost doar în generală și atât. Acum că ești la liceu e șansa ta să legi noi prietenii.
Ăh, nu există blesteme și nici ghinion, nu ai încredere în tine, probabil. Speranța moare ultima, știi doar.
Dacă te omori crezi că-i pasă cuiva? O să te plângă mama ta și atât, probabil și nu cred că vrei să-i faci una ca asta. O să crești și o să treci peste toate.
Cam ăsta a fost sfatul meu.
Hambasan_Alexandru_1993 întreabă: