Salut! Și eu am o fată cu care vorbesc mult și ne ajutăm reciproc și e doar o colegă, ea are un iubit de clasa a 9-a. Și eu sunt a 8-a ca și tine. Un prost zicea că suntem iubiți. Când s-a așezat în bancă cu o fată mi-am bătut și eu joc de el. Dar cel mai bine, dovedește-le că se înșeală. Nu băga în seamă toți proștii. Baftă la examene!
Eu cu colega cu care sunt bun prieten, ne cunoastem de la gradinita, deci de la 5 ani… Mie mi-a "placut" de ea, si ea de mine, dar a fost in clasa a 3-a, si era mai mult la misto. Acum eu pentru ea nu am nici un sentiment, doar de prietenie. O sa fie usor la examen, iti garantez! Bafta si tie!
Sunt olimpic la română, mate etc. (nu fac inventar) Sunt ffff sigur ca va fi usor. Funda?
Si eu sunt olimpic la … toate
Si eu sunt olimpic la toate! Multam pentru. funda. : - ) / \ : - )
Prima mea funda... Yaaaay!
Esti intr-o continua miscare si transformare! invata sa te relaxezi ca de enervat le-ai aratat tuturor ca poti! Arata-le ca poti fi si altfel, opusul a ce vor ei sa vada. Bucura-te de prezent si tine legatura cu colegii actuali, cand vei termina clasa a 12-a, s-a cam dus cu prieteniile astea. Spor la invatat!
Stai liniștit, și mie mi s-a întâmplat. Sunt tot clasa a 8-a. Nu-i băga în seamă pe proști. Baftă la examene!