| Dumbi a întrebat:

Numai mie mi se par enervanti acei "prieteni" cand te vad ca vorbesti cu o fata(sau o fata e prietena buna cu tine) si incep sa faca misto, o tine lunga 2-3 ore, si daca isi aduce aminte si ziua urmatoare incepe iar.
Stiu ca trebuie sa ignor aceste persoane, dar nu ma pot abtine si nu vreau sa incep sa ii injur din nou pe majoritatea colegilor(in special fete, curv3l3 nu pe poti numi fete/femei, cu 3-4 fete nu vorbesc din clasa, *fite*). Am un sistem nervos foarte slab, si cand ma enervez nu termin pana nu ii zic legale.
Abia astept sa termin clasa a 8-a sa scap o data de colegii astia, idioti, poate la liceu nu o sa am colegi de genul… Eu nu am fost genul cand eram mic sa vorbesc cu fetele, ma rusinam repede, dar vara asta mi-a explicat un var cum sa nu ma mai fac de ras in preajma fetelor. Si m-am schimbat brusc, si unora li se par ciudat.

Răspuns Câştigător
| HorneaDaniel2002 a răspuns:

Salut! Și eu am o fată cu care vorbesc mult și ne ajutăm reciproc și e doar o colegă, ea are un iubit de clasa a 9-a. Și eu sunt a 8-a ca și tine. Un prost zicea că suntem iubiți. Când s-a așezat în bancă cu o fată mi-am bătut și eu joc de el. Dar cel mai bine, dovedește-le că se înșeală. Nu băga în seamă toți proștii. laughing Baftă la examene! happy

7 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Esti intr-o continua miscare si transformare! invata sa te relaxezi ca de enervat le-ai aratat tuturor ca poti! Arata-le ca poti fi si altfel, opusul a ce vor ei sa vada. Bucura-te de prezent si tine legatura cu colegii actuali, cand vei termina clasa a 12-a, s-a cam dus cu prieteniile astea. Spor la invatat!

| HorneaDaniel2002 a răspuns:

Stai liniștit, și mie mi s-a întâmplat. Sunt tot clasa a 8-a. Nu-i băga în seamă pe proști. laughing Baftă la examene! happy

| Dumbi explică (pentru Donsavas):

Numai cu 4 colegi o sa tin legatura in continuare. 2 sunt baieti, 2 fete…

| Dumbi explică (pentru HorneaDaniel2002):

Eu cu colega cu care sunt bun prieten, ne cunoastem de la gradinita, deci de la 5 ani… Mie mi-a "placut" de ea, si ea de mine, dar a fost in clasa a 3-a, si era mai mult la mistolaughing. Acum eu pentru ea nu am nici un sentiment, doar de prieteniehappy. O sa fie usor la examen, iti garantez! Bafta si tie!happy

| HorneaDaniel2002 a răspuns (pentru Dumbi):

Sunt olimpic la română, mate etc. (nu fac inventar) laughing Sunt ffff sigur ca va fi usor. happy Funda?

| Dumbi explică (pentru HorneaDaniel2002):

Si eu sunt olimpic la … toate laughing

| HorneaDaniel2002 a răspuns (pentru Dumbi):

Si eu sunt olimpic la toate! Multam pentru. funda. : - ) / \ : - )
winking Prima mea funda... Yaaaay! big grin