Ai vreo lipsa pe plan personal? ceva trebuie sa fie acolo. Ai discutat cu un psiholog?
Nu, ai mei o sa creada ca e o prostie daca le-aș zice asa ceva
Cred ca aveam nevoie doar de iubirea unor părinți care sa imi fie alaturi dar nu
S-ar putea sa fi găsit problema. Crezi cumva ca ei nu au acordat atenție sentimentelor tale? Ca de aici chestia ca tu ai tendința sa te joci cu sentimentele altora totuși fără sa te simți vinovat. Ai încercat când se întâmplă un incident unei persoane, sa te pui putin în pielea ei?
Cred ca de aici ar putea pleca tot, și nu, nu m.am pus niciodata in pielea persoanei respective
E foarte ciudat ce zici tu.
Dar cred ca intrebarea ta trebuia sa fie la categoria Sanatate.
Acum nu sunt sigur pe ceea ce spun si nici nu vreau sa te sperii dar e posibil sa fi pshihopat.
Daca ai zis ca iti place sa te mai joci cu sentimentele oamenilor.
Ce pot face atunci in afara de psiholog
Nu cred ca e neaparat nevoie sa te duci la psiholog.Incearca sa te accepti asa cum esti.
Asa cum a zis si Nirvanaaa incearca sa empatizezi cu persoanele care sunt,, victimele tale".
Poate asa nu te mai joci cu sentimentele altora.
Nu vreau sa te jignesc man, dar ceea ce prezinti tu este lipsa de empatie si placerea inconstienta de a vedea pe altii suferind care intra in spectrul tulburarii de personalitate de tip antisocial.
Cred ca ai dreptate, dar ce pot sa fac in privința asta, adica uneori si eu ma uimesc in unele momente
E foarte normal frate sa razi in momente importante, adica mult succes la inmormantari
Twister09 întreabă: