| Fananime24580 a întrebat:

Salut! Numele meu este Robert am 16 ani si cred ca nu sunt normal la cap laughing adica nu stiu mai exact daca e la toti sau imi fac eu un scenariu de film Netflix dar. vreau sa ma asigur! De fire sunt o persoana calma. Chiar daca ma injuri sau ma faci in toate felurile nu te bag in seama. Dar. in anumite momente importante cand alții plang sau sunt foarte serioși ma apuca o criza de ras de exemplu sora mea mai mica si.a spart nasul. am inceput sa ma abtin din a nu rade dar un zambet sa schițat pe fața mea laughing dupa chicote! Adica nu am simtit nici un sentiment de tristete sau sa ma sperii happy eram gen "și? Asta e" sau mai am unele momente cand ma joc cu sentimentele oamenilor sau le ranesc. Dar pe urma trebuie sa le impac chiar daca nu simt nici un pic de vinovatie happy Dumneavoastră ce credeți, ma puteți ajuta cu ceva?

13 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

E foarte ciudat ce zici tu.
Dar cred ca intrebarea ta trebuia sa fie la categoria Sanatate.

| LordCristobal a răspuns:

Acum nu sunt sigur pe ceea ce spun si nici nu vreau sa te sperii dar e posibil sa fi pshihopat.
Daca ai zis ca iti place sa te mai joci cu sentimentele oamenilor.

| Nirvanaaa a răspuns:

Ai vreo lipsa pe plan personal? ceva trebuie sa fie acolo. Ai discutat cu un psiholog?

| Fananime24580 explică (pentru Nirvanaaa):

Nu, ai mei o sa creada ca e o prostie daca le-aș zice asa ceva

| Fananime24580 explică (pentru LordCristobal):

Ce pot face atunci in afara de psiholog

Cred ca aveam nevoie doar de iubirea unor părinți care sa imi fie alaturi dar nu

| Nirvanaaa a răspuns (pentru Fananime24580):

S-ar putea sa fi găsit problema. Crezi cumva ca ei nu au acordat atenție sentimentelor tale? Ca de aici chestia ca tu ai tendința sa te joci cu sentimentele altora totuși fără sa te simți vinovat. Ai încercat când se întâmplă un incident unei persoane, sa te pui putin în pielea ei?

| LordCristobal a răspuns (pentru Fananime24580):

Nu cred ca e neaparat nevoie sa te duci la psiholog.Incearca sa te accepti asa cum esti.
Asa cum a zis si Nirvanaaa incearca sa empatizezi cu persoanele care sunt,, victimele tale".
Poate asa nu te mai joci cu sentimentele altora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa te jignesc man, dar ceea ce prezinti tu este lipsa de empatie si placerea inconstienta de a vedea pe altii suferind care intra in spectrul tulburarii de personalitate de tip antisocial.

Cred ca de aici ar putea pleca tot, și nu, nu m.am pus niciodata in pielea persoanei respective

| Fananime24580 explică (pentru anonim_4396):

Cred ca ai dreptate, dar ce pot sa fac in privința asta, adica uneori si eu ma uimesc in unele momente

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti doar un copil mucos care vrea sa para teribil, un fel de dur sa zic asa. Nimic mai mult! A, ba da, esti si analfabet.

| MilmolfayCuTaitei a răspuns:

E foarte normal frate sa razi in momente importante, adica mult succes la inmormantari