Buna. Pai eu nu am sa te judec pentru ca ai 15 ani si inca nu ti-ai inceput viata sexuala, spre deosebire de alte fete care deja de la 11 ani intreaba pe TPU daca e bine sa isi inceapa viata sexuala si dupa cateva zile revin cu intrebari daca pot ramane insarcinata ca nu s-au protejat! Sincer nu e nimic rau ca te gandesti ca il saruti, la 15 ani e ok sa ai o relatie, sa te saruti, sa te plimbi prin oras si asa mai departe. Insa toate au si o limita Nu vreau sa crezi ca iti spun ce sa faci, pur si simplu iti dau un sfat prietenesc. Cand vei simti tu ca esti pregatita si psihic si fizic pentru acest pas, pentru ati incepe viata sexuala atunci sa o faci. Sa nu o faci din obligatie sau doar din curiozitate, pentru ca sa nu iti para rau mai incolo. Si ce simti tu in burta pot fi decat fluturasi, esti indragostita si e normal. Altceva nu cred ca poate fi! Te pup si fi cuminte, toate se fac la randul lor :*
Este normal sa simti si sa gandesti asa! Corpul tau iti da semne ca devii din ce in ce mai matura si binenteles hormonii nu-ti dau pace !
Deci e normal, am trecut prin astea toti indiferent daca esti fata sau baiat! Diferenta e ca la fete apar mai repede aceste semne... Oricum n-ai de ce sa-ti faci griji, totul e OK!
Referitor la postarea ta, nu iti cere nimeni sa astepti pana la 18 ani, dar zic eu si cred ca zic bine ar fi bine sa iti faci un prieten sau iubit cum vrei tu sa ii zici care nu e din grupul tau de prieteni sau care daca te desparti de el sa nu il mai intelnesti si nici prieteni, sau prietenele tale, sa nu fie nici de la tine din cartier, ai sa intrebi de, ce, pentru ca baietii sunt rai mai ales la varstele astea asa ca decat sa inceapa cu minciuni sau sa vb urat despre tine ca ati facut si ati dres si sa te puna intr o pozitie inferioara, nu are cum. Sa stii si u ca reputatia unei femei sta in tacerea barbatiilor daca ma intelegi ce vreau sa zic
Si eu oarecum am trecut prin asta (cand eram pe a 9) si la feli ma gandeam si eu cum sa fac sa imi gasesc o prietena sa ies si eu in oras sa o sarut sa fac sex, toate cele ce vrei si tu. La feli ca si tine eram si sunt foarte timid si nu aveam curajul sa plec la o fat si sa-i zic verde in fata ceva si cele care veneau era complet diferit. Daca nu o sa iti gasesti un iubit (mai bine zis el sa te gaseasca ca e putin probabil sa inviti tu un baiat in oras)o sa te obistunesti cu gandul si sa zicem ca nu mai vrei asa mult cea ce vrei acuma dar nu o sa dispara o zic din experienta. Sfatul meu ar fi sa lasi mintea acasa si sa mergi mecanic catre un baiat si sa vb si sa vb pana la urma vei iesi cu el si o sa ai o relatie si atuncia fa ce vrei, dar la sex ai mare grija protejeazate si daca chiar ar fi zacul s-o faci(ceea ce eu nu te sfatuesc la varsta ta) fa-o cu cineva care chiar merita ca o sa-l tii mine toata viata. Suces
Vad ca deja ai primit mesaje lungi si compatimoase deci are cine sa iti faca statuie, daca esti urata sau grasa din pacate se va tot intampla asta. Daca nu continua ceea ce faci si se va ivi ceva
Nu pot sa spun ca sunt grasa dar nici slaba...am 1.73 si 62 kg, din cei care m-au descris au spus ca am parul foarte frumos, sunt draguta am buze si ochi frumosi.Dar stii cum majoritatea fetelor mereu se considera grase, urite si nu stiu ce.Dar eu nici odata nu am avut curajul sa vorbesc cu un baiat pe teme de dragoste, adica doar cu prietenii, mereu astept ca cineva sa faca primul pas.
Poate daca ai avea primul tau prieten nu ai mai avea atatea ganduri... Din cauza dezvoltarii le ai si micile atingeri iti pot diminua "pofta"
Serios?!
Nu pot sa nu ma abtin : Esti prea mica, draguta!
In ziua de astazi virginitatea este o calitate. Baieti sunt peste tot.Chiar iti doresti sa te arda unul si dupa sa regreti toata viata? Nu mai bine astepti tu cuminte sa vina totul de la sine? Sa gasesti un baiat care sa vrea de la tine mai mult decat sex? Ai timp si de d`astea.Ce-i cu atata graba? Mai intai, documenteaza-te, gandeste-te ce boli poti lua si sunt nu stiu cate alte motive pentru care ar mai trebui sa astepti.
Gandesti asa din cauza hormonilor, dar stai linistita ca pana la a ajunge sa iti incepi viata sexuala cu un baiat e cale lunga.
Parca vad cum o sa iti vina sa fugi dupa ce te atinge un baiat pentru prima oara. Iti trebuie mult timp sa te obisnuiesti cu toate astea.
Plus ca pe masura ce inaintezi in varsta o sa te maturizezi si o sa inveti sa te controlezi, punand ratiunea pe primul plan.
In legatura cu relatiile sexuale eu ma starui din rasputeri sa nu ma grabesc, si chiar daca uneori am impresia ca imi es de sub control simt ca voi putea, caci in primul rind eu cred ca un baiat apreciaza mult la o fata virginitatea asa ca nu vreau sa o pierd pina la 18, sau pina ce nu gasesc pe cineva care cum am spus tu...sa nu ma vrea doar pentru sex. Pursisimplu eu cred ca simt toate astea fiindca nu am avut nici odata prieten si nu m-am sarutat inca cu nimeni, adica numai asa simplu pe buze dar asta nu intre cred eu, si cauza din care nu am avut prieten eu am gasit`o, imi place enorm de un baiat lui i-a placut vara asta de mine si urma sa esim si nu mi-a mai scris, iar eu nu am indreaznit, si el este cauza de care le refuzam la toti nu ca erau multi dar erau si mereu speram si inca sper ca il voi putea cuceri prin ceva dar nu stiu prin ce.merci pentru sfat:*
Poate, ar fi bine daca e cum zici tu "ca dupa ce ma va atinge un baiat pentru prima oara sa fug fiindca mai bine sa avit atingerile astea decit sa ma las dusa de val.
Dupa un anumit timp de relatie nu o sa poti evita atingerile alea. Ele vin de la sine. Daca ai alaturi un baiat sensibil si care te iubeste o sa te ia usor, fara sa te grabeasca.
Sa nu uiti un lucru: Tu esti cea care decide cat de departe merg atingerile! Nu trebuie sa accepti nimic daca tu nu iti doresti sau nu te simti pregatita.
Iti apreciez sfaturile, merci mult, cred ca imi vor prinde bine cind va fi mometul potrivit.
Cu multa placere .
Daca mai ai vreo nelamurire o sa te ajut cu placere, daca ma pricep .
Ai mult prea mult timp liber si prea putina educatie, de asta ai aceste tentatii. Nu e asa la toata lumea, doar la foarte foarte putine dintre fete care nu au ocupatii obsinuite pentru varsta lor (lectura, scoala, gospodarie, sport) si care provin din familii care nu le ajuta (fie le meglijeaza si le abuzeaza, fie le rasfata prosteste). Te poti autoedica, daca vrei.
Nu aceste sfaturi le-am asteptat. Si va rog sa va retrage`ti cuvintele pentru ca imi respect parintii ca m-am educat in felul acesta si le multumesc ca nu m-au educat precum fetele de la noi din scoala care se intilnesc si se despart de nenumarate ori incepind cu clasa 5.Nu cred ca am putina educatie, fiindca educatia tine de felul de a vorbi si de fapte, mama mea s-a inceput a intilni cu tata de la 14 ani si nu consider ca buneii meu nu i-au educat cum trebuie.Si sunt clasa 9-a, cred ca am voie si eu sa simt ceva ca orice fata.
Ai intrat in "tabara Adolescentilor" Horminii isi fac de cap, e ok ca sa ai o relatie la 15 ani sa te saruti cu el dar nimic mai mult.