| Anonim0310 a întrebat:

O sa incerc sa trec direct la subiect ....cam pana in clasa a 7-a a fost totul bine eram destul de normal interactionam/ vorbeam cu fete online sau in fata in fata fara probleme pana ce mi-a fost inselata increderea in persoane, pe scurt ce s-a intamplat un "prieten" a pus o fata sa faca misto de mine si eu am crezut, cu greu am incercat sa trec peste asta dar acum am aproape 17 ani si imi dau seama ca imi e foarte greu sa am incredere in persoane sau interactionez din nou, nu pot aborda o fata si daca cumva ma apropii de vreuna mai tarziu imi dau seama ca ma distantez fara sa vreau de ea...E ca si cum as da inapoi si de fiecare data cand se termina imi dau seama ca eu sunt cel care se distanteaza. Cam asta ar fi problema, nu astept vreun magic care sa ma scape de asta dar simteam nevoie sa spun asta undeva happy

7 răspunsuri:
| Cksihja a răspuns:

Încearcă mai întâi să ai încredere în tine.

| aimullah123 a răspuns:

O sa scapi de problema asta. Nu e ceva grav.
Au trecut 10 ani de atunci. Nici tu nu mai esti un copil, nici fetele cu care vei interactiona de acum nu mai sunt copile. Acum vei avea de-a face cu fete care sunt la o alta etapa de dezvoltare.
Ceea ce ti s-a intamplat acum 10 ani nu e asa de grav. Doar ca nu te asteptai tu sa se intample asta.

| Anonim0310 explică (pentru aimullah123):

Inteleg ce spui, dar de unde ai luat 10 ani... abia daca au trecut 3 happy

| Adry05 a răspuns:

Deci de la o singură expiență negativă gata le judeci pe toate? experientețele pozitive dinainte le-ai uitat?

| Anonim0310 explică (pentru Adry05):

Nu cred ca ma-i înțeles, nu judec pe nimeni, nu am spus ca ar fi vina lor ba din potriva eu sunt de vina imi este foarte greu sa am incredere in persoane si involuntar ma distantez de ele atunci cand treaba devine serioasa

| Adry05 a răspuns (pentru Anonim0310):

Ba te-am înțeles foarte bine, pe tine și dădeam vina că judeci toate persoanele după o experiență negativă când ai avut multe mai multe pozitive

| aimullah123 a răspuns (pentru Anonim0310):

Scuze am calculat gresit laughing lol
Dar oricum e mult timp de atunci.