Pentru ca asa e lumea . Face discrimari din orice. Dka tu nu esti imbracat la fel te discrimineaza si tot asa. Ei lasa. Cand o sa gasesti pe cineva care chiar o sa te placa asa cum esti, nu vei mai gasi discriminari :*. Succes
Eu cred ca poate nu ar trebui sa ii mai bagi in seama fiind ca leai dat prea multa atentie poate sunt gelosi ca esti frumoasa sau frumos etc.
si poate o sa isi dea seama ca au gresit
Nu ii baga in seama, uita-te la ei si zambestele, fa asa o vreme si o sa ii dea seama ca nu au cum sa se ia de tine, incearca sa nu arati ce simti de fata cu ei sa vezi ce ii oftica, o sa moara de ciuda :d crede-ma, mult noroc!
Mereu oamenii fac asa. Avem un coleg care ne injura pe toti doar din placerea de a ne vedea suferind si faza proasta e ceilalti incep sa se ia dupa el si sa ne trteze ca pe niste gunoie pe unii dintre noi doar din placerea de a ne vedea suferind. Si eu am fost in locul tau anul trecut(cls a 6-a), dar dac ei au vrut sa se comporte asa nu i-am mai bagat in seama si le-am aratat ca nu ma intereseaza ce cred ei, iar acum sunt prietena cu toti pentru ca au vazut ca nu au cum sa-si bata joc de mine, pentru ca au vazut ca nu ma afecteaza parerea lor.
Sunt a 7-ea si mai am 2 ani si treg a 9-ua, acolo colegi noi, totul nou imi imi voi face de la inceput multi prieteni ca sa ma inteleg mai bine cu ei de la inceput:d Dar ce ma enerveaza este ca cei care au note de 4 si 5 si injura non-stop sunt placuti mai mult de fete(
Penaaaa1 întreabă: