| Alfonso a întrebat:

Prietena mea,e destul de depresiva! Ma rog,de cand suntem impreuna e mai bine! Totusi,tot are mintea plina de prostii,cand se suapra pe ceva,se sperie de rpopria ei imaginatie! Nu mai are control asupra imaginatiei ei! Se gandeste la suicid,si cacaturi d-astea! Cum am spus,de cand e cu mine,e mult mai bine! Dar totusi! Ea se uita la foarte multe horro-uri! Se uita constant la filme de groaza,doar astea ii plac! Nu o pot convinge sa se uite la o comedie buna,sau la un fantasy! Pur si simplu e blocata pe genul asta! Acum,eu in regula daca ei ii place genul asta,dar eu am dedus ca toate scenariile alea din filmele horror,au ramas udneva! In subconstientul ei,de-asta imaginatia ei o ia razna,cand e panicata! E posibil sa am dreptate? Eu imi doresc din toata inima sa o ajut,daca ea nu e fericita, nici eu nu's! Vreun sfat! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Tu alegi sa o tii langa tine asa sau o lasi.

9 răspunsuri:
| Public22 a răspuns:

Cel mai bine e sa mearga la un psiholog.

| mgtow a răspuns:

Iai zis de cateva ori daca nu intelege laso sa isi dea seama cand va fi prea tarziu.

| Alfonso explică (pentru mgtow):

Chestia e ca nu pot! Vreau sa scape de toate lucrurile alea care ii intuneca gandirea! Vad ca vrea sa fim fericiti! Si vad ca face un efort enorm in sensul asta! Dar daca continua sa se uite la horror asa o sa revina mereu!

| Ana90088 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa fie deschisa si la alte propuneri...bun, ii plac filmele horror si celelalte genuri nu ii plac...de unde stie ea daca nu ii plac daca nu a incercat sa vizioneze alt gen. Propune-i sa va uitati la un film de dragoste nu cred ca va refuza nici o fata nu face asa ceva iti pot recomanda ceva super dragut daca vrei, si in al doilea rand ar trebui sa consulte un psiholog neaparat acum cat mai este cale de intoarcerewinking

| Alfonso explică (pentru Ana90088):

Nu va vrea sa auda de psiholog! Eu sunt sigurul psiholog pe care il primeste! Dar, daca stau langa ea, cred ca va trece in totalitate peste! Multumesc!

| Ana90088 a răspuns (pentru Alfonso):

Cu placere, dar totusi tu o ajuti cum poti dar psihologul este persoana in masura sa ajute sa treaca peste aceste stari, ea poate nu vrea asta dar nu e nici o problema sau o rusine sa se duca la psiholog, asta poate fi sansa ei de a fi mult mai fericita si sa scape de gandurile acelea...macar sa incerce o data sa vada cum e si apoi daca nu ii place tu o sa fii singurul care o va sfatui

| Alfonso explică (pentru Ana90088):

Pai,asta ar insemna sa stie si parintii ei de problemele pe are le are! Si ei nu au nici o idee despre asta! De fapt majoritatea problemelor sint din cauza lor! Totusi, daca va mai face astfel de criza, o sa incerc sa ii propun sa mearga la psiholog!happy

| Ana90088 a răspuns (pentru Alfonso):

O situatie trista intr-adevar, tu ca parinte sa ii provoci suferinta copilului tau si nici macar sa nu ai idee de ceea ce se intampla cu el...dar nu este o situatie fara iesire.

| Peaches a răspuns:

Ai auzit de expresia "esti ceea ce mananci"? Cam asa e si cu capul: daca tampenii bagi in el, apoi tampenii vei nascoci. Daca spui ca e greu sa accepte un psiholog, incearca in prima faza sa o indepartezi de filmele de orice fel; pentru asta va trebui sa gasesti activitati pe care sa le faceti impreuna si spre care sa se indrepte si gandirea ei. De exemplu un sport (eu as recomanda aikido). Uite, aici poti pune o intrebare gratuita unui psiholog
http://www.topexperti.ro/psiholog-online

Sper ca asta ajuta!

~Roxetta

Întrebări similare