Daca chiar nu mai poti de dorul ei, adu-ti aminte cam in ce zi a fost si pe la ce ora in statia de autobuz, poate ai noroc si obisnuieste sa foloseasca autobuzul de la aceea statie, dar sunt sanse mici totusi.
Chiar esti indragostit
Si eu am mai vazut asa ceva, chiar pe acest site cand o fata cauta pe un tip pe care l-a intalnit la mare, dar nici macar numele nu stia!
Ar fi o chestie ca amandoi sa va intalniti in statie de autobuz si ulteriori sa afli ca si ea te cauta.
C'est la vie, c'est l'amour!
Ti-am mai spus, ai un singur indiciu! statia de autobuz.
Ora si ziua te poate ajuta daca ea umbla regulat cu atubuzul si eventual chiar de la acea statie ( te poti plimba pe trazile din apropiere ).
O alta idee, am vazut ca unul cauta tot asa o fata dupa un semn de mama pe obraz si o descriere scurta, altul dupa uniforma pe care o avea ea.
Gandeste-te daca are ceva semn particular, daca te-ai uitat bine incearca sa o desenezi din memorie etc. etc.
Ce frumos. Chiar am in camera pe perete un fragment dintr-o carte. Un baiat se indragosteste de o fata intr-o zi, si de atunci timp de 6 zile trece mereu prin fata casei ei, si se ascundea ca sa o pandeasca, sa o vada macar o clipa... dar nimic, nici zare de ea, si-si facea tot felul de idei. Pana in a sasea zi cand se impiedica pe strada, si ghici cine il ajuta sa se ridice? Fata. Nu o gasea acasa pentru ca si ea se ducea in fata casei lui sa il astepte Jonathan Safran Foer, extrem tare si incredibil de aproape