| Cristi112 a întrebat:

Salut prieteni! ..Am o problema mai ciudata,, acum cateva zile ..in oras am intalnit o fata care astepta un autobuz..doar ne-am uitat unul la altul ne-am zambit si cam atat. in acele momente eu am simtit ceva ciudat.dar m`am abtinut ..si cand a plecat fata...eu mi-am dat seama ca tocmai m-am indragostit de ea..si de cateva zile ma gandesc intr`una la ea! si nu am cum sa mai dau de ea sad. voi ce a`ti face in locul meu?:sad

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Daca chiar nu mai poti de dorul ei, adu-ti aminte cam in ce zi a fost si pe la ce ora in statia de autobuz, poate ai noroc si obisnuieste sa foloseasca autobuzul de la aceea statie, dar sunt sanse mici totusi.

| Cristi112 explică (pentru evenso):

Numai zambetul ei imi vine in minte x_x...

| evenso a răspuns (pentru Cristi112):

Eiiiiiiiiii si zambetul meu e nimic? happy happy happy

| Cristi112 explică (pentru Cristi112):

Nu am cum sa merg acolo.1 e departe de mine si 2 nu prea am timp :-

Adica?

Nu te-ai prins? pai am glumit cu smile-ul! laughing

Nu m`am prins laughing..eu stau acum si ma gandesc daca ea ma cauta sau nu ..nu prea mai reactionez la nimic altceva sigh ca sunt foarte sigur ca a simtit si ea ceva x_x

Chiar esti indragostit rolling on the floor
Si eu am mai vazut asa ceva, chiar pe acest site cand o fata cauta pe un tip pe care l-a intalnit la mare, dar nici macar numele nu stia!
Ar fi o chestie ca amandoi sa va intalniti in statie de autobuz si ulteriori sa afli ca si ea te cauta.
C'est la vie, c'est l'amour!

Nu mai rade si tu laughing))...ce face dragostea din om..am ajuns sa cer solutii si pe TPU laughing)

| Cristi112 explică (pentru Cristi112):

Si l-a mai gasit pana la urma?laughing

Ai pierdut ceva? NU!
Ai primit un sfat, poate mai primesti, macar ai ras un pic.

P.S. Nimeni nu stie cine esti, ce esti, iar cei care-ti raspund sunt tot oameni, asa ca nu te jena.

Habar n-am, era aici o postare, dar ea avea putine sanse pentru ca ei sau intalnit la mare vara, si probabil fiecare din alt oras era.
Summa summarum tu ai sanse mai mari.winking

Nu e chestia ca ma jenez de oameni.da la caracterul pe care il am. uite ce am ajuns sa fac pentru o fata.

Ehe, pai daca vrei ceva cu adevarat trebuie sa faci ceva. Domnisoara nu iti va bate in usa: Uite am visat ca stai aici si am venit pana la tine pentru ca imi placi. happy

Of of of, ce copil esti.
Oamenii fac mult mai multe pentru o fata care le place enorm din prima clipa.
N-ai citit in carti? n-ai vazut in filme?
Unde e romantismul tau?

Mdaa si ce ar trebui sa fac? sa merg din bloc in bloc si sa bat la usa sperand ca o sa iasa fata pe care o caut?laughing

LA ea... laughing)

Ti-am mai spus, ai un singur indiciu! statia de autobuz.
Ora si ziua te poate ajuta daca ea umbla regulat cu atubuzul si eventual chiar de la acea statie ( te poti plimba pe trazile din apropiere ).
O alta idee, am vazut ca unul cauta tot asa o fata dupa un semn de mama pe obraz si o descriere scurta, altul dupa uniforma pe care o avea ea.
Gandeste-te daca are ceva semn particular, daca te-ai uitat bine incearca sa o desenezi din memorie etc. etc. big grin

Aha, deci la ea e romantismul si la tine e REUMATISMUL! rolling on the floor

Mai bine continuam discutia in privat :-s. trimite`mi printr`un mesaj id`ul big grin

Imediat, ma si grabesc!
Atat a tinut dragostea?

P.S. Cred ca ai varsta apropiata fiului meu rolling on the floor

time out time out time out si in ca o data time out ..multumesc de sfaturi happy numai bine!

Cu placere.
Ce bine m-am distrat cu tine, mai ales spre final laughing

Ai inteles gresit oricum time out laughing spre final

Daca tu zici, asa este.

Succes maxim! happy

25 răspunsuri:
| iMaDreamer a răspuns:

Ce frumos. Chiar am in camera pe perete un fragment dintr-o carte. Un baiat se indragosteste de o fata intr-o zi, si de atunci timp de 6 zile trece mereu prin fata casei ei, si se ascundea ca sa o pandeasca, sa o vada macar o clipa... dar nimic, nici zare de ea, si-si facea tot felul de idei. Pana in a sasea zi cand se impiedica pe strada, si ghici cine il ajuta sa se ridice? Fata. Nu o gasea acasa pentru ca si ea se ducea in fata casei lui sa il asteptehappy Jonathan Safran Foer, extrem tare si incredibil de aproape happy