Daca chiar nu mai poti de dorul ei, adu-ti aminte cam in ce zi a fost si pe la ce ora in statia de autobuz, poate ai noroc si obisnuieste sa foloseasca autobuzul de la aceea statie, dar sunt sanse mici totusi.
Ti-am mai spus, ai un singur indiciu! statia de autobuz.
Ora si ziua te poate ajuta daca ea umbla regulat cu atubuzul si eventual chiar de la acea statie ( te poti plimba pe trazile din apropiere ).
O alta idee, am vazut ca unul cauta tot asa o fata dupa un semn de mama pe obraz si o descriere scurta, altul dupa uniforma pe care o avea ea.
Gandeste-te daca are ceva semn particular, daca te-ai uitat bine incearca sa o desenezi din memorie etc. etc.
Ce frumos. Chiar am in camera pe perete un fragment dintr-o carte. Un baiat se indragosteste de o fata intr-o zi, si de atunci timp de 6 zile trece mereu prin fata casei ei, si se ascundea ca sa o pandeasca, sa o vada macar o clipa... dar nimic, nici zare de ea, si-si facea tot felul de idei. Pana in a sasea zi cand se impiedica pe strada, si ghici cine il ajuta sa se ridice? Fata. Nu o gasea acasa pentru ca si ea se ducea in fata casei lui sa il astepte Jonathan Safran Foer, extrem tare si incredibil de aproape