| Parangalevacy a întrebat:

Salut prieteni! Va rog si eu ceva cine stie engleza foarte bine sa imi traduca si mie o fraza. Vreau sa raspundeti doar daca stiti, nu vreau traduceri in google translate pentru ca asta as putea sa fac si eu dar stiu ca nu traduce corect toate timpurile.Va rog frumos, am nevoie de raspuns urgent.Dau funda imediat+vot.Mai jos este fraza care vreau sa fie tradusa:
"Buna ziua Nordeus,vreau sa va zic in legatura cu jocul top eleven, la care am completat niste oferte la sectinea "Tokenads" dar nu am primit jetoanele care se ofereau pentru completarea acestora.Mai jos am dovezile cum ca am completat aceste oferte, va rog sa le analizati si sa luati masuri pentru ca nu am primit pana acum niciun jeton de la nicio oferta.Va multumesc!"

Răspuns Câştigător
| eXtreme21 a răspuns:

Eu cred ca mă descurc destul de bine cu engleza:
Hello Nordeus, I want to say about the game Top Eleven, at which I filled out some deals for the "Tokenads" but I have not received the tokens that are offered for completing them.Below I have evidence that I completed these deals, please review and take actions because I have not received so far no chip of any offer.Thank you so much!

Sper ca am putut sa te ajut.

1 răspuns:
| Parangalevacy explică (pentru eXtreme21):

Multumesc mult de tot! Ai cea mai mare funda!