anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"prietenii" mei mi-au gasit mai multe porecle dar ultima nu prea o agreez, si faza e ca mai mereu o folosesc rolling on the floor de fapt noi avem fiecare porecle gen beton, blank, cretzu, maceasa, etc, cei de la scoala ma striga crocodilu' sau armani, cei din scoala generala imi ziceau carpati, iar cei de pe strada cu mine imi spun cartita, ultima porecla a inceput sa ma cam enrveze, plus ca imi spun toti ca sunt unchiu lor rolling on the floor si au inventat si un nou verb "unchitias" rolling on the flooralarteri seara ma suna unu pe la 01:00 si ma injurat, ieri l-am vazut, dar m-am stapanit sa nu-i scot dintii, dar azi pe la 02:00 iar se repeta scena! ce sa ii fac? frate ieri am zis ca de, mai rade omu, dar azi sunt hotarat sa ii dau unahappy voi ce ziceti? o merita?

7 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Daca esti pasionat de scoaterea dintilor, iti recomand o specializare in stomatologie. Dar, grija sporita, de scos ii scoti usor, de pus e mai dificil. Lasa mai saracul om, si el al trai, cu bataia nu rezolvi nimic. Eu as merge pe mana unei duelari psihice, de batut toti ignorantii se stiu bate.

| Vizitiul a răspuns:

Miss_toxik -cu ce ocazie iti arunci id-ul pe site? Lipsa de barbati, cine crezi ca-ti da add avand in vedere cum pocesti cuvintele?
Aaaa, da, stiu, cei de-o teapa cu tine.

| madalicious a răspuns:

Daca te injura la telefon in toiul noptii cand dormi, cred si eu ca o merita. Eu una ma duceam fix sa-i zic vreo doua. laughing

| geoolina a răspuns:

Normal, din moment ce i-ai zis sa nu-ti mai faca asa si el tot continua

| bbe a răspuns:

De ce sa te cobori la mintea lui:s
lasa. l in pace. daca el e prost nu trebuie sa fii si tu. ii poti spune asta

| Miss_8205 a răspuns:

Poi... daca te suna si t injura merita sai scoti si parul dn cap poate e chiel laughing ...pe bune.

miss_17_toxik id'

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa-i in pace sa iti zica asa cum vor. Daca nu au decat atata creier, lasa-i in pace. Dar spune-le calm si frumos ca nu iti plac poreclele, iar daca nu inteleg, evita-i si nu mai sta cu ei.
Nu ii baga in seama, dar eventual, daca nu inteleg, pune-le si tu o porecla. Daca se vor supara, spune-le ca nici tie nu iti plac poreclele care ti s-au dat si vei inceta cand vor inceta si ei. In acest fel ai control total asupra situatiei. Succes!