| DeejayLiqua a întrebat:

Salut
Problema este următoarea :
Sala de clasă în care colectivul meu învață, este în extremitatea clădirii (ultimul etaj, pe colț). În felul acesta avem 3 pereți "goi". Școala nu dispune de de izolație termică, iar căldura prin calorifere este primită de la liceul vecin și nu funcționează mult timp, iar până ajunge apa prin țevi la noi, se cam răcește.
Ne gândeam (tot colectivul) ca din fondurile clasei să cumpărăm o aerotermă care să funcționeze mereu în din momentul în care profesorul pleacă și până ajunge următorul.
De asemenea (nu credem că va avea mare efect), ne-am gândit că dacă am pune niște plăci de polistiren pe pereții din extremități, ar putea oferi izolare (măcar 15%) și pot fi folosite și în scop estetic pentru a afișa desene.
Este probabil (nu am consultat regulamentul) ca sursele de căldură sau orice obiect cu alimentare de la priză să nu fie permis, dar suntem în stare să încălcăm regulamentul fiindcă iernile trecute clasa avea aproximativ aceeași temperatură ca afară și e greu să scrii îmbrăcat în hanorac.

Ce părere aveți?
Credeți că ar trebui să renunț?
Voi ce ați face/propune?
Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| BigG a răspuns:

Aeroterma consuma mult curent, si ala tot voi o sa il platiti?
Poate nu ajunge ca sunt probleme la instalatie sau nu au fost aerisite caloriferele.

| Snowfall a răspuns:

Nu cred ca este interzis. Pana la urma platiti fondul scolii si priza aceea este acolo pentru a fi folosita. Totusi ar trebui sa va consultati si cu diriginta inainte.

| DeejayLiqua explică (pentru BigG):

Instalația nu are probleme, dar străbate îndeajuns de mult drum pe sub curtea școlii încât să ajungă la jumătate din temperatura inițială. Și chiar dacă ar fi vreo problemă, BigG, răspunsul tău nu mă ajută cu absolut nimic.